K3 pakt de ruimte!

K3 pakt de ruimte!

Recensie: Martijn van Vuuren

Propvol zat de enorme zaal in de Brabanthallen! Vol met kinderen van verschillende leeftijden, met regenboogjurkjes en roze K3 cheerleader pakjes. Het zag er allemaal even feestelijk uit. 

Gezamenlijk wordt er afgeteld naar de start van de nieuwe show van K3. De eerste show op Nederlandse bodem waarin de nieuwe K3 meiden Klaasje, Hanne en Marthe hun opwachting maken! De spanning stijgt! We krijgen een instrumentaal voorproefje van de bekende liedjes van K3. een dansensemble, dat enigszins de uitdrukking heeft dat ze deze show al wat vaak gedanst hebben, danst de bekende K3 pasjes…  En dan zijn ze daar eindelijk! K3! Uitgerust in de welbekende regenboogpakjes. 

Ze staan voor een enorme regenboog en niet veel later verdwijnen plotseling de kleuren (rood, geel en blauw) uit de regenboog en ook uit hun regenboogjurkjes.

Maar wat is K3 zonder regenboog? “Dat is als Kabouter Plop zonder muts!” Aldus Klaasje. 

Ze zingen liedjes in de hoop dat de kleuren terugkomen maar het helpt niet. Ze besluiten de kleuren te gaan zoeken. maar hoe? Dan verschijnt er een groot ruimteschip op het podium. Captain Space zal hun gaan helpen de kleuren terug te vinden. 

Ze vliegen door de ruimte. Door de projecties op het mega scherm waar het podium mee gevuld wordt waant het publiek zich in de ruimte. we zien sterren en planeten. Zelfs de grote beer komt even langs (in de vorm van een teddybeer). 

De eerste bestemming is “Amorea”. Een mooie rode planneet waar de bewoners, datzelfde dansensemble uit het begin (inmiddels wat beter ingeleefd), de rode kleur hadden gepakt om de liefde weer terug te krijgen op de planeet. K3 wilt graag de kleur weer terug meenemen en brengt vervolgens weer een paar mooie liedjes om op die manier de liefde te geven aan de bewoners.

De volgende bestemming is “Smilus” 

Een gele planeet waar de bewoners allemaal bedroefd zijn. Ze hadden de gele kleur gepakt om zichzelf op te vrolijken. Dit lukte maar was van zeer korte duur. K3 lukt het na ongeveer 3 songs, die overigens allemaal even gelikt klonken als eruitzag, om de bewoners op te vrolijken en de gele kleur mee terug te nemen.   

Bij de volgende en laatste bestemming (u raad het al): de blauwe planeet genaamd “Mjammie” barst het feest pas echt los! Op de planeet wat vol zit met snoep, taart en lolly’s wilde de bewoners wat meer energie halen uit de blauwe kleur. Ze geven de blauwe kleur uiteindelijk ook terug aan de meiden van K3. En K3 zou K3 niet zijn als ze nog even wat opzwepende muziek achterlaten bij de bewoners. Klaasje doet nog een laatste poging om een man te vinden om mee te trouwen maar dan is het toch echt tijd om terug te keren en de regenboog weer tot leven te brengen!

Geconcludeerd kan worden dat het een spetterende show is waarin goed gezongen wordt dansjes er strak uitzien en kinderen door de show heen steeds enthousiaster worden! 

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.