K3 luidt de zomer in met nieuwe zomersingle!

Vandaag werd de videoclip voor de nieuwe zomersingle van K3 opgenomen. De nieuwe single heet ‘Jij bent mijn Gigi’ en is een vrolijk, zomers liefdesliedje. De clip werd opgenomen in het pittoreske plaatsje Torgny, de meest zuidelijke plaats van België. Met de nieuwe zomersingle luiden Hanne, Marthe en Klaasje op 5 juni de zomer in. De clip zal op 7 juni voor het eerst te zien zijn. 

K3 is super enthousiast over de nieuwe zomersingle. “‘Jij bent mijn Gigi’ gaat over een jongen die verliefd is op een meisje,” aldus Hanne, Marthe en Klaasje. “Elke zomeravond zingt hij een liefdesliedje onder haar raam. Zo hoopt hij haar hart te winnen.” De jongen is dus een hedendaagse Romeo, een verliefde Don Juan, een prettig gestoorde, jonge Gigi l’Amoroso, die door middel van een serenade zijn meisje wil vertellen hoeveel hij van haar houdt. Net zoals in alle klassieke verhalen zijn alle meisjes verliefd op hem en willen alle jongens zijn beste vriend zijn. K3: “Gigi heeft natuurlijk enkel oog voor dat ene meisje, maar als hij begint te zingen, viert de hele stad feest!” 

De muziek van de single neemt je mee naar een romantische setting en barst van de zomerse vibes. Laat de zomer maar beginnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.