K3 lanceert nieuwe single: De aarde beeft

K3 lanceert nieuwe single: De aarde beeft

Hanne, Marthe en Klaasje presenteren nieuwe videoclip met prachtige natuurbeelden

Vorige maand presenteerden Hanne, Marthe en Klaasje met trots hun tweede K3-album Ushuaia. Al voor de lancering was de nieuwe dubbel-cd goed voor vijf keer platina in Vlaanderen en Nederland.
Ondertussen is Ushuaia reeds zes keer platina waard en lanceren Hanne, Marthe en Klaasje na de singles Iedereen K3, Ushuaia en Love Boat Baby nu de videoclip van hun nieuwe single De aarde beeft!
De single gaat over de schoonheid van de natuur versus het haastige leven in de stad. De videoclip van De aarde beeft is eerder deze maand opgenomen in Antwerpen en bevat naast K3 in winterse sferen ook prachtige natuurbeelden. Deze beelden komen uit
natuurfilms van EMS die in Nederland en België zijn opgenomen: De Nieuwe Wildernis (winnaar Gouden Kalf in 2013), Holland, Natuur in de Delta (Gouden film 2015) en ook uit de nieuwste natuurfilm De Wilde Stad, die vanaf 2017 in de bioscopen is te zien.
De videoclip van De aarde beeft is vanavond om 18.00 uur voor het eerst te zien op het K3-YouTube kanaal en Facebook. De single van De aarde beeft is hier te downloaden via iTunes.


 

Het Dagboek van K3 – 2016 Eén jaar Hanne, Marthe en Klaasje in K3, met ondertussen meerdere platina platen, verschillende awards, honderden shows en zes verschillende tv-programma’s: K3 heeft er een turbulent eerste jaar opzitten. Reden genoeg om dit allemaal op een rijtje te zetten in een uniek jaaroverzicht in Het Dagboek van K3 – 2016. Van maandag 26 december t/m vrijdag 30 december zendt NPO Zappelin op 3 om 12.45 uur het jaaroverzicht uit. Op maandag 2 januari 2017 om 13.50 uur wordt de totale terugblik uitgezonden. Hanne, Marthe en Klaasje kijken in het programma terug op hun eerste jaar als K3.

Extra K3 shows Vanaf 25 februari t/m 21 mei 2017 zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw live te zien met een nieuwe spetterende K3 show. De shows vinden plaats in Zwolle, Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. De kaartverkoop voor de nieuwe K3 shows gaat razendsnel, daarom zijn er nu al extra K3 shows opengezet in de Brabanthallen in Den Bosch (zaterdag 18 maart om 11.00 uur) en in het Beursgebouw in Eindhoven (zaterdag 22 april om 11.00 uur). Wees er snel bij!

Voor meer informatie en tickets ga naar www.studio100.com.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.