K3 lanceert nieuw album Dromen bij Radio 538: Weekend Wietze

K3 lanceert nieuw album Dromen bij Radio 538: Weekend Wietze

Vandaag lanceren Hanne, Marthe en Klaasje hun nieuwe album Dromen in Nederland. Een album met nieuwe nummers en de hits Altijd blijven Dromen en Gigi. Zij presenteren dit album bij de Weekend Wietze show op Radio 538. De show staat in het teken van K3 en de dromen van luisteraars en K3 zelf. Zij hebben aan een klein groepje luisteraars de eerste showcase van het nieuwe album gegeven. Dit is het eerste album dat zowel fysiek als digitaal op dezelfde dag beschikbaar is via streaming platformen zoals Spotify, Apple Music en Deezer. K3 ontvangt nu al een gouden plaat voor het nieuwe album.

Klaasje, Marthe en Hanne over hun nieuwe album Dromen:
‘Op dit album staan weer heel wat nummers die bijzonder zijn voor ons, zoals Altijd blijven dromen’, verteltHanne. Klaasje:‘Altijd Blijven Dromen is een ode aan de onschuld en de fantasie, een pleidooi om ook in het volwassen leven de kinderlijke verwondering en enthousiasme te behouden.’ Dit is echt een Vlaamse uitspraak. Voor Nederland zou ik het iets anders zeggen: ‘Een ander nummer dat mij raakt’, vertelt Marthe, ‘is ‘Mijn held’, herkenbaar voor iedereen die een (groot)vader- of (groot)moederfiguur die ooit reuzesterk en onsterfelijk leek te zijn, ziet ouder worden, ziet wegglippen.

Het album Dromen is voor het eerst op dezelfde datum zowel fysiek als ook digitaal beschikbaar via streaming platformen zoals Spotify, Apple Music en Deezer vanaf vrijdag 15 november! K3 ontvangt nu al een gouden plaat voor het nieuwe album.

Nieuwe Nederlandse K3 show
Bij een nieuw K3 album hoort ook een nieuwe K3 show. Marthe, Klaasje en Hanne maken vandaag bekend volgend jaar weer met een Nederlandse tour te komen van de K3 Dromen Show. De K3 dromen show van K3 is vanaf 22 augustus t/m 15 november te zien op verschillende locaties in Nederland. Tickets & info via de studio100.comShare

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.