K3 juicht sport toe in nieuwe videoclip: Play-O

K3 juicht sport toe in nieuwe videoclip: Play-O

Na Iedereen K3, Ushuaia, Love Boat Baby en De aarde beeft, presenteren Hanne, Marthe en Klaasje met veel trots hun allernieuwste single Play-O! Het is de vijfde single van de zes keer platina bekroonde K3-cd Ushuaia. In de bijbehorende videoclip van Play-O zijn de spectaculaire sporten trampolinespringen, ropeskipping en freestyle basketballen te zien, waar Hanne, Marthe en Klaasje op hun beurt als cheerleaders meedansen en -feesten. Voor het trampolinespringen hebben de finalisten van het RTL-programma Superkids (2015) hun medewerking ontleend. De ropeskippers kwamen uit het A-demoteam van RSC Rivierenhof, die o.a. in 2008 wereldkampioen zijn geworden. Nick Vleugels, bekend van Belgium’s Got Talent (2012), liet voor de videoclip zijn freestyle basketbal moves zien.  

De energieke videoclip van Play-O is vanavond om 18.00 uur voor het eerst te zien op het K3-YouTube kanaal en Facebook. De single van Play-O is hier te downloaden via iTunes.

K3-shows
Vanaf 25 februari t/m 21 mei 2017 zijn Hanne, Marthe en Klaasje opnieuw live te zien met een nieuwe spetterende K3 show.
De shows vinden plaats in Zwolle, Den Bosch, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam. De kaartverkoop voor de nieuwe K3 shows gaat razendsnel. Wees er snel bij!

Voor meer informatie en tickets ga naar www.studio100.com.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.