‘K3, één jaar later’ volgt Hanne, Marthe en Julia in hun eerste jaar als nieuwe K3

‘K3, één jaar later’ volgt Hanne, Marthe en Julia in hun eerste jaar als nieuwe K3

‘K3, één jaar later’ volgt Hanne, Marthe en Julia in hun eerste jaar als nieuwe K3 en geeft een exclusief kijkje in hun privéleven 

‘K3, een jaar later’ is vanaf zaterdag 26 november wekelijks om 20.45 uur te zien opKIJK.nl en vanaf zaterdag 3 december ook elke week om 13.00 uur op SBS6.

27 november 2021. Dat was de dag waarop het leven van de Nederlandse Julia Boschman voorgoed veranderde. Ze won de grote finale van K2 zoekt K3 en maakte van Hanne en Marthe weer K3. Een níeuwe K3. Ook voor Hanne en Marthe was het afgelopen jaar een jaar om nooit te vergeten. Hanne kondigde groot nieuws aan en wordt moeder van haar eerste kindje. Hoe hebben de meiden het afgelopen jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé? Hoe zag dat jaar eruit, zowel voor als achter de schermen? Dat komen de fans vanaf 26 november elke zaterdag te weten in ‘K3, één jaar later’ op KIJK.nl en in de gratis app.

Mijn eerste jaar bij K3… en wat voor een jaar! Het was intens en superdruk maar ik heb genoten van elke seconde!“, aldus Julia. “Dit jaar is voorbijgevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd“, vult Marthe aan. “Voor mij was het een heel bijzonder jaar en niet in het minst door de vele nieuwe dingen die ik dit jaar heb mogen ervaren“, volgens Hanne.

‘K3, één jaar later’ volgt Hanne, Marthe en Julia exclusief tijdens hun eerste jaar samen, als nieuwe K3. De camera’s zijn erbij op de première van hun Kom Erbij-tour, de videoclipopnames van Mango Mango, de razend drukke tour door Vlaanderen en Nederland, het eerste optreden van Julia in het Sportpaleis en de opnames van The Voice Kids in Vlaanderen. Maar ze volgen de dames ook uit de spotlights. De documentaire laat zien hoe Marthe tot rust komt bij familie en vrienden en volgt de zwangerschap van Hanne van heel dichtbij. Hoe kwamen Marthe en Julia te weten dat Hanne zwanger is? Wordt het een jongen of een meisje? De unieke blik achter de schermen én in het leven van Hanne, Marthe en Julia neemt de kijkers mee in de wereld van dit zeer succesvolle trio.

——————————————————————————————————————–

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.