K3 danst op rolschaatsen de zomer in met clip nieuwe single Whoppa!

K3 danst op rolschaatsen de zomer in met clip nieuwe single Whoppa!

De zomer kan niet snel genoeg beginnen voor Hanne, Marthe en Klaasje. Daarom rolschaatsen ze de zon tegemoet in de clip van hun nieuwe single Whoppa! een lekker zomers nummer vol actie. Op 16 maart was Whoppa! al te beluisteren en vanaf 24 maart is ook de clip bij het heerlijke zomerse nummer te zien op Studio100 TV en het K3 YouTube kanaal.

 

De clip is één groot feest. Marthe, Klaasje en Hanne stralen en er wordt natuurlijk ook weer volop gedanst. Iedereen zal zien dat K3 ook een stoere kant heeft! Er zijn streetdancers, skaters, BMXers en rolschaatsers te zien. K3 swingt er te midden van dat alles op los in een fantastische rollerdisco outfit. Whoppa! zal natuurlijk ook te zien en horen zijn in de nieuwe K3 Show. Daarin staan de meisjes voor het eerst, net als in de clip, op rolschaatsen op het podium. Bekijk de nieuwe vrolijke clip van Whoppa! en kom direct in zomerse stemming.

Nieuwe K3 Show

Hun nieuwste show is een super spannend spektakel met vele grote K3-hits én met nieuwe K3-liedjes. Het is duidelijk dat K3 helemaal klaar is voor een spetterende tour! Vanaf het voorjaar 2018 te zien in Eindhoven, Den Bosch, Rotterdam, Amsterdam, Breda, Groningen en Apeldoorn!

Voor tickets & informatie:

www.eventim.nl/k3

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.