K-otic in HMH groot succes!

K-otic in HMH groot succes!

Nieuwe versie Supergirl!

Speciaal voor de HMH show maakte Bart samen met producer Pim Mulders een nieuwe versie van Supergirl. De oude versie uit 2001 paste gewoon niet meer bij hem. ‘In de nacht voor de show besloot ik de song te uploaden naar youtube. Waarom zou ik immers de mensen die de nieuwe versie mooi vinden niet de mogelijkheid geven om hem vaker te beluisteren?’ Wat hij niet verwachtte, was dat Telegraaf het oppikte en het met grote letters aankondigde als zijn nieuwe single. De reacties stroomden binnen. Niet lang daarna volgde het telefoontje van Frank van der Lende van 3FM. Hij stelde voor om zijn luisteraars ook de vraag te stellen of Supergirl de radio op moest. Vooral zijn vrouwelijke luisteraars waren unaniem positief! Gevolg is dat de song deze week op iTunes en spotify verschijnt. Zou Bart 15 jaar na Starmaker zelf een hit kunnen scoren met ‘Supergirl’? Jij kan helpen! Kopieer deze youtubelink – https://youtu.be/SwM92nZNkx8 – van supergirl en deel hem met je vrienden op social media. Hoe meer hij gedeeld wordt, hoe beter! Wie weet haalt Bart dit keer zelf de charts met zíjn Supergirl.

Beluister het 3FM item HIER
Bekijk het telegraaf bericht HIER

www.bartvoncken.com

K-otic in HMH groot succes!

Afgelopen zaterdag beleefde  de 7 leden van K-otic, en een volle HMH met hun, een fantastische avond. Alle songs van K-otic kwamen voorbij tijdens de eenmalige reünie-show. Het publiek werd getracteerd op waanzinnig spektakel en ieder lid voegde met hun solo een uniek element aan de show toe. De reacties van de fans en de pers achteraf waren lovend.

‘Met een goede mix van hits en covers verveelde de show geen seconde. Loepzuivere zang en een strakke band liet zien waarom K-otic destijds de populairste groep van ons land was.’ (RTL Boulevard)

‘We zijn ontzettend dankbaar voor alle overweldigende reacties en zullen nog lang nodig hebben om te beseffen wat er zich allemaal heeft afgespeeld de afgelopen dagen. Dankjewel!’

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.