Juni Musical Maand MusicAllFactory Tilburg pakt uit!

Juni Musical Maand MusicAllFactory Tilburg pakt uit!

Musical lovers opgelet! In juni pakt de Tilburgse MusicAllFactory weer uit met hele gave musical eindproducties. Kom kijken, luisteren en bewonderen. Laat je inpakken en in vervoering brengen. It`s showtime people! Onze musical talenten en creatives zijn er klaar voor. Na wekenlang repeteren in de Factorium studio’s presenteren zij deze maand twee fantastische shows. Zo kun je op 21, 22 en 23 juni in het Factorium Theater komen kijken naar de eindvoorstelling War and Pies van onze MusicAllFactory volwassenen en wordt de Concertzaal van Theaters Tilburg op 29 en 30 juni omgetoverd tot speelpaleis voor onze MAF jongeren waar zij Winterhart de Musical zullen opvoeren. Beide shows worden begeleid door een live band.

MusicAllFactory volwassenen – War and Pies – 21, 22 en 23 juni |Factorium Theater

War and Pies is een combinatievoorstelling van onze vierdejaars MusicAllFactory studenten. Met ondersteuning in het ensemble van de eerste-, tweede- en derdejaars brengen zij de stukken uit twee bekende musicals. De spanning stijgt want voor hen is dit de laatste keer dat ze in het Factorium Theater zullen schitteren voordat ze de volgende stappen zullen zetten in de musicalwereld.

‘PIES’ is gebaseerd op de satirische musical Urinetown uit 2001 van Mark Hollmann en Greg Kotis. Het oorspronkelijke idee voor deze musical is ontstaan toen Greg Kotis als student in de jaren 90 door Europa trok en merkte dat het in Europa gebruikelijk is om te betalen voor het gebruik van openbare toiletten.

‘WAR’ gaat terug in de tijd naar het Engelse front (1943) en vertelt het verhaal over de Amerikaanse piloot Joe Sandidge, een extreme waaghals. Hij voert de meest gevaarlijke vluchten uit en neemt daarbij grote risico’s om de vliegmissies te doen slagen. Voordat hij zich in al het oorlogsgeweld kan overgeven aan de liefde van Dorinda, een transportpilote, komt hij om het leven.

Data en tijden: 21 & 22 juni om 20.00 uur en 23 juni om 14.30 uur.

Locatie: Factorium Theater, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)

Tickets: € 18,50. Bestellen: www.factorium.nl .

MusicAllFactory jongeren – Winterhart de Musical – 29 en 30 juni |Theaters Tilburg

‘Winterhart’ is een dynamische, komische musicalproductie waarin de ware liefde in iedere vezel voelbaar zal zijn. De 35 zeer getalenteerde MAF-jongeren tonen met hart en ziel hun eigen passie en worden hierbij live begeleid door een fantastische band.

Het verhaal

Wanneer twee prinsessen samen opgroeien, blijkt de oudste van hen een gevaarlijk en in kracht toenemend geheim met zich mee te dragen. Deze duistere krachten, gevoed door haar eigen angsten, blijken te sterk voor prinses Lina en ze vlucht de bergen in. Haar volk en zusje achterlatend in onzekerheid. Vastberaden en in volle overtuiging dat Lina niet het monster is dat men beweert, besluit prinses Mara haar, inmiddels tot koningin gekroonde, zus terug te halen.

Data & tijden: 29 juni 20.30 uur, 30 juni 13.30 en 16.30 uur.

Locatie: Concertzaal Theaters Tilburg, Louis Bouwmeesterplein 1 Tilburg.

Tickets: € 15,50 (normaal tarief) / € 13,50 (jongeren tot 18 jaar / studenten / CJP). Bestellen: www.theaterstilburg.nl.

(Foto: William van der Voort)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.