Jubileum voor Diederick Ensink tijdens debuut-tournee

Jubileum voor Diederick Ensink tijdens debuut-tournee

In januari 2023 viert Diederick Ensink zijn 12,5-jarig jubileum in het theater. Begin zomer 2010 studeerde Diederick af met een zelf samengesteld 80-koppig orkest. En nu, in 2023, aan het einde van zijn debuut-tournee speelt Ensink in zijn eentje het gehele orkest. Inmiddels is de instrumententeller de tien gepasseerd en laat hij tijdens zijn show zien en horen dat hij als one-man band zijn sporen heeft verdiend in de Nederlandse theaters.

Komende maand staat Diederick Ensink voor de laatste keer op het toneel met zijn drie jaar durende debuut-tournee. Tijdens deze solovoorstelling vertelt hij niet alleen persoonlijke muzikale verhaal, maar deelt hij ook graag zijn kennis met het publiek. “Je verwacht nooit dat je je debuutvoorstelling 3 jaar lang kan spelen. Door alle coronaperikelen heb ik dit wel mogen meemaken en dat is hartstikke bijzonder,” aldus Ensink. “En dat ik dan ook nog tijdens mijn debuut mijn 12,5-jarig jubileum mag vieren maakt de puzzel helemaal compleet”

Jubileum

Reden voor een feestje, dacht Diederick. Daarom speelt hij op maandag 23 januari een extra show in Amsterdam. “Ik zou zo graag aan alle Amsterdammers laten zien waar ik de afgelopen jaren keihard aan gewerkt heb. Het was door de lockdowns echt letterlijk vallen en opstaan, maar nu komt de tournee eindelijk tot een succesvol einde en dat mag gevierd worden. En waarom een maandagavond vraag je je af he? Omdat de collega’s die de rest van de week in het theater staan het óók kunnen zien en na de voorstelling in de bar van het Polanentheater het glas met me kunnen heffen”.

Diederick nodigt iedereen uit om samen met hem deze mijlpaal te vieren op maandag 23 januari in het Polanentheater in Amsterdam. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.