Jörgen Raymann en Ramon Beuk onthullen plannen voor

Jörgen Raymann en Ramon Beuk onthullen plannen voor

Kaartverkoop vandaag gestart!

Vanochtend hebben cabaretier Jörgen Raymann en chef-kok Ramon Beuk tijdens de officiële lancering in Scheveningen de plannen gepresenteerd voor dé nieuwe culinaire comedyshow Tasty Comedy. Producenten Robin de Levita (Anne, Soldaat van Oranje, SKY), Kees Abrahams (Anne, SKY) en Rick Gemser (voormalig directeur dinnershow Palazzo) brengen met Tasty Comedy een avondvullende comedyshow met een 4-gangen ‘shared dining’ diner op een unieke locatie, namelijk de volledig gerenoveerde Pier in Scheveningen. De kaartverkoop van Tasty Comedy start vandaag. De eerste voorstelling van de culinaire comedyshow staat gepland op vrijdag 6 mei aanstaande.

Bij Tasty Comedy genieten gasten van heerlijke gerechten door chef-kok Ramon Beuk en worden ze ondertussen door diverse comedians de hele avond vermaakt met de meest hilarische en herkenbare grappen. De Pier in Scheveningen is mede dankzij het prachtige 360-graden panorama-uitzicht over zee en het strand een zeer bijzondere locatie. Een grote pool van nationale en internationale bekende stand-up comedians & physical comedy-artiesten treden avond aan avond op. Cabaretier Jörgen Raymann heeft onder andere Nederlandse comedians Harry Glotzbach, Howard Komproe, Tom Sligting en talentvolle nieuwkomer Wouter Monden en internationale comedians Jeff Hess (VS), Johnny Filion (CA) en Peter Shub (VS) voor Tasty Comedy geselecteerd. In de komende maanden zullen nog meer namen bekend gemaakt worden. De avond wordt opgeluisterd met muziek door de live huisband van Tasty Comedy met leadzangeres Floortje Smit (Idols, Voice of Holland).

Cabaretier Jörgen Raymann is het creatieve brein van de avond. Hij is verantwoordelijk voor de selectie van de comedians en treedt zelf ook een aantal avonden per maand op, waaronder bij de eerste voorstelling op vrijdag 6 mei. Raymann scout bovendien talentvolle nieuwkomers in de comedywereld. Bij iedere voorstelling wordt een gevestigde naam uit het Nederlandse comedyvak aangevuld met een nieuw talent. Raymann vindt het een goede zaak dat Tasty Comedy is opgericht: “We bieden een podium aan alle comedians van Nederland, zowel gevestigde namen als jonge talenten passeren de revue. We hebben met Tasty Comedy een nieuw comedyconcept in handen waarbij gasten een avond smakelijk kunnen lachen én eten.”

Chef-kok Ramon Beuk tekent voor de culinaire invulling. De menucreaties zijn volledig van zijn hand waarbij hij rekening houdt met seizoensgebonden producten. Het gevolg is een verantwoord, spannend en steeds aan verandering onderhevig menu. “Uit eten gaan moet meer entertainment zijn.”, liet Beuk jaren geleden al van zijn tong glijden. Hij tekende de afgelopen jaren voor diverse vernieuwde culinaire concepten zoals zijn succesvolle ‘restaurant VOOREENMAAND’ waarbij uit eten gaan en entertainment naadloos in elkaar overgingen. Nu is het tijd onderdeel te zijn van iets nieuws. Beuk is om die reden trots onderdeel uit te maken van Tasty Comedy: “Tasty Comedy draait om een leuke avond uit en samen genieten. Om deze reden heb ik gekozen voor een shared dining-concept, waarbij gasten op hun tafel iedere gang bijzondere, exclusieve en vooral lekkere gerechten voorgeschoteld krijgen waarbij delen centraal staat.”

Producent, medeoprichter en voormalig directeur van Palazzo, Rick Gemser: “Stand-up comedy wint het de laatste tijd aan populariteit en comedians weten zelfs een grote zaal als Ziggo Dome uit te verkopen. Ik ben bijzonder trots comedy in Nederland een extra podium te bieden op een prachtige locatie. De Pier met zijn spectaculaire panoramaview biedt net die extra beleving aan onze gasten die komen genieten van een avond lachen, gieren, smullen.”

Praktische informatie
Toegangskaarten voor Tasty Comedy zijn verkrijgbaar voor (afhankelijk van de rang):
€ 69,50 3e rang
€ 79,50 2e rang
€ 89,50 1e rang
€ 99,50 VIP tafels

De ticketprijs is inclusief een smakelijk 4-gangen ‘shared dining’ diner en een avondvullend comedy-programma met diverse, steeds wisselende stand-up comedians & physical comedy-artiesten en live muziek van de Tasty Comedy huisband. Drankjes zijn niet inbegrepen.

In het hoogseizoen is Tasty Comedy 7 dagen per week te bezoeken. Op vrijdag en zaterdag staan er twee shows gepland; een reguliere show en ‘Late Night Comedy’. Voor Late Night Comedy-shows geldt een aangepast tarief en programma.

In het laagseizoen is de comedyshow van woensdag t/m zondag te bezoeken.

Meer informatie: www.tastycomedy.nl | Facebook | Instagram | Twitter

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.