Jong talent brengt spetterende nieuwe show; Heroes & Villains

Jong talent brengt spetterende nieuwe show; Heroes & Villains

De getalenteerde groep Vocality Productions die vorig jaar History of musicals naar het theater bracht komt met een gloednieuwe show! De zestien talenten uit Zaanstad en omstreken zijn opnieuw de repetitiezaal in gedoken en brengen 15 maart 2020 in De Kunstgreep Oostzaan hun nieuwe show: Heroes & Villains.

De show die geheel is bedacht, geproduceerd, geregisseerd, gechoreografeerd en uitgevoerd door deze zestien talenten beloofd een waar spektakel te worden. Onze zestien Heroes & Villains nemen jullie mee in een avond vol muziek van de zowel bekende als minder bekende Heroes & Villains uit het musical genre. Goed en slecht komen deze avond recht tegenover elkaar te staan terwijl de twee presentatoren elkaar van hun gelijk proberen te overtuigen. Is een mens van nature een hero? Of toch een villain? En is dit wel zo zwart wit als dag en nacht? Ga met ons mee op ontdekkingsreis en laat je verrassen terwijl onze zestien talenten het antwoord op deze vraag zoeken doormiddel van prachtige koorpartijen, geweldige powerhouse stemmen en spectaculaire choreografieën. Kortom een spetterende avond vol talent.

Heroes & Villains is 15 maart 2020 te bewonderen in theater De Kunstgreep in Oostzaan. De show begint om 19:30. De kaartjes kosten 13,00,- per stuk en zijn te verkrijgen door te mailen naar; vocality@xs4all.nl

FOTO: © Ron Koffeman

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.