Jon van Eerd keert terug op het toneel in de nieuwe familiekomedie ‘De Klucht van Sinterklaas’

Jon van Eerd keert terug op het toneel in de nieuwe familiekomedie ‘De Klucht van Sinterklaas’

Nadat van Eerd zijn afscheid als Harrie Vermeulen had aangekondigd keert hij dit jaar terug in de familiekomedie ‘De Klucht van Sinterklaas’. Hij zal hierin de rol van Sinterklaas op zich nemen. Jon heeft veel rollen gespeeld, maar nooit eerder kroop hij in de huid van de goedheiligman. Samen met Dick Cohen, Priscilla Wennekes – Knetemann, Anne Deliën en Brian Verhagen is Jon van Eerd vanaf 18 november t/m 4 december te zien in de Nederlandse theaters. Op dit moment is hij nog druk met de regie van De Komedie over Een Bankoverval die op 16 oktober in première gaat.

“Ik heb echt ontzettend veel zin in dit fantastische en hilarische avontuur voor jong en oud. Eerder heb ik natuurlijk mijn afscheid als Harrie Vermeulen aangekondigd. Maar dit avontuur kon ik niet aan mij voorbij laten gaan. Ik vind het dan ook ontzettend leuk als ik in november de vertrouwde ‘Harrie Vermeulen fans’ met hun kinderen en kleinkinderen in de zaal zie zitten.” Aldus Jon van Eerd.

Het verhaal
Wat gebeurt er met Sinterklaas als er een boef in zijn Spaanse paleis rondloopt? Sinterklaas is dan wel een wijs man, maar niet zo wijs dat hij álles weet. En waarom heeft zijn schimmel Ozosnel geen haver meer? Alles lijkt helemaal mis te gaan en het ziet er naar uit dat de Sint in zijn onderbroek op de boot naar Nederland moet. Maar dan verschijnt de tweeling Tonnie en Ronnie. Zij bedenken met al hun vriendjes in de zaal een list om de boef te ontmaskeren.

Meer informatie en tickets: www.pretpakhuis.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.