Jolijn en Yoran Stralen in eigen Theater Concert

Jolijn en Yoran Stralen in eigen Theater Concert

Jolijn Henneman en Yoran de Bont waren afgelopen zaterdagavond te zien tijdens een exclusief en eenmalig musicalconcert in het Idea Theater in Soest. Tijdens deze muzikale avond in een huiselijke setting komen er nummers voorbij uit Grease, Mamma Mia, urinetown, Les Miserables en nog vele andere musicals.

De voorstelling wordt geproduceerd door Nathan Markuszower: “Vanuit het Idea Theater in Soest bestond de mogelijkheid om een reeks aan intieme (musical)concerten te produceren. De eerste hiervan is het concert met Jolijn Henneman en Yoran de Bont. Bij deze voorstelling krijgen Jolijn en Yoran de artistieke vrijheid om samen met Billy Maluw en André van Damme een geheel eigen voorstelling te maken gebaseerd op hun intieme vriendschap.

Zowel Jolijn als Yoran zijn vocaal zeer sterk en ze weten met zijn tweeën een gezellig en intiem concert neer te zetten. Het is erg fijn om naar te kijken en naar te luisteren natuurlijk. De muzikale ondersteuning komt van Billy Maluw op de piano en André van Damme op de drums.

Jolijn en Yoran leerden elkaar kennen in het ensemble van de musical Grease. Zij als understudy van Sandy. Hij als understudy van Danny. Niet alleen op het toneel maar ook privé konden Jolijn en Yoran het uitstekend met elkaar vinden. Dit was het begin van een bijzondere vriendschap en die komt duidelijk naar voren op het toneel.

Jolijn zou je kunnen kennen van onder andere Grease, Mamma Mia of Showponies. In 2021 deed ze mee aan het televisieprogramma Op zoek naar Maria, hierin viel zij vlak voor de finale af. Ook was ze al vaker op tv te zien met rollen in verschillende series en soap. Binnenkort is ze te zien in Moedermaffia. Op dit moment speelt Jolijn ook mee in de toneel voorstelling Gevaarlijke Namen.

Yoran zou je kunnen kennen van onder andere Grease, The little mermaid of The Rocky Horror Show. Op dit moment is Yoran te zien in One The musical als Amon.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.