Joke de Kruijf en andere musicalsterren zingen ‘Musicals in het Volkspark’ tijdens uniek grensoverschrijdend concert gepresenteerd door Frits Sissing

Joke de Kruijf en andere musicalsterren zingen ‘Musicals in het Volkspark’ tijdens uniek grensoverschrijdend concert gepresenteerd door Frits Sissing

ENSCHEDE – Ter ere van het 25-jarig jubileum van Kunst in het Volkspark 2018 zal er zaterdagavond 9 juni vanaf 20:00 uur midden in het Volkspark een groots gratis toegankelijk musicalspektakel plaatsvinden. Met optredens van o.a. Joke de Kruijf, Maike Boerdam, Martin van der Starre, Marjolein Teepen, Sophia Wezer, Milan van Weelden, Rosalie de Jong en wordt gepresenteerd door Frits Sissing. Daarnaast mag de lokale musicalvereniging Studio65 niet ontbreken en zullen ook zij een aantal musicalnummers vertolken.

De artiesten van de avond zijn musicalsterren die zowel in Nederland als Duitsland bekendheid hebben gekregen met hun rollen in de grootste musicals. Hiermee wordt duidelijk de verbinding gemaakt tussen Nederland en Duitsland het centrale thema van Kunst in het Volkspark 2018. Muziek is de verbindende factor, taal speelt hierin geen rol en de musicalnummers zullen in verschillende talen gezongen worden.

Er zullen nummers ten gehore worden gebracht uit bekende musicals als The Phantom of the Opera, Jesus Christ Superstar, Elisabeth, Tarzan en Evita. Verder hits uit We Will Rock You, Grease, On Your Feet en Mamma Mia. Naast deze onvergetelijke klassiekers zullen er ook verrassende nummers te horen zijn uit nieuwe musicals als SOOF en STORK!.

De muzikale leiding ligt in handen van Jos Pijnappel. De begeleiding van de nummers wordt gedaan door een eenmalig samengesteld harmonieorkest, de leden bestaan uit een mix van orkesten uit de regio Enschede, Hengelo en Gronau. Het orkest wordt ondersteund door een professioneel combo onder leiding van Henk Ruiter. Kortom, ‘Musicals in het Volkspark’ belooft in alle opzichten een onvergetelijke avond te worden waarbij grensoverschrijdende verbinding centraal staat.

Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk. Net als op de zondag kan er eten en drinken gehaald worden voor en tijdens het concert. Voor de mensen die niet de hele avond willen staan is er een stand waar stoelen te huur zijn. Zo kan iedereen genieten van dit unieke concert in het Volkspark.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.