Johnny Logan, Helmut Lotti en Liliane Saint-Pierre schitteren in zomerspektakel ‘OWLA Showtime’

Johnny Logan, Helmut Lotti en Liliane Saint-Pierre schitteren in zomerspektakel ‘OWLA Showtime’

Owla Brugge, de historische kerk en unieke eventlocatie in het hart van Brugge, opende op zondag 25 juni 2023 de deuren voor de feestelijke première van het straffe en vooral verrassende zomerspektakel ‘OWLA Showtime’. O.a. Helmut Lotti (niet de metal-versie in deze) en Liliane Saint-Pierre schitteren naast Mister Eurovisiesongfestival Johnny Logan in een spetterende feelgoodshow vol glitter & glamour. De revue is met ‘OWLA Showtime’ met overtuigende knal gearriveerd in Brugge en houdt er nog halt tot eind augustus. Tickets voor dit niet te missen variétéspektakel via: owlabrugge.be 

Met ‘OWLA Showtime’ serveert de prachtige eventlocatie Owla Brugge het grootste variétéspektakel van deze zomer. In de voormalige Heilige Familiekerk in het hart van Brugge kan je in juli en augustus nog gaan genieten van deze show vol ambiance, humor,  acrobatie, zang, dans, magie en natuurlijk de nodige glitter & glamour. 

Om het vocale geweld in dit spektakel kan je niet heen. Met Helmut Lotti, Liliane Saint-Pierre en Ivann staan drie van Vlaanderens strafste stemmen op het podium. Ze putten uit eigen repertoire en pakken uit met indrukwekkende covers. En dan is er natuurlijk nog Mister Eurovision. Johnny Logan krijgt het publiek meermaals op de banken met zijn onverwoestbare hits en imponeert met enkele verbluffende covers.

Internationaal gelauwerde acrobaten DUO Giurintano doen de monden openvallen van verbazing met hun jongleerkunsten. Illusionist Rafael pakt op zijn beurt uit met een scala aan trucs en slaat het publiek met verstomming. Met Dirk Van Vooren die zorgt voor de humoristische noot en met zijn grappen, grollen en hilarische sketches de tot de verbeelding sprekende acts aan elkaar kleeft, beschikt ‘OWLA Showtime’ dan nog eens over de gedroomde ringmeester voor deze revue. 

Voor de muzikale ondersteuning van deze pleiade aan sterren en begeesterende acts zorgt een ijzersterke liveband onder leiding van Lou Roman. Dankzij een enthousiast showballet ontbreken ook de swingende beentjes niet op het podium.

‘Kom dat zien, kom dat zien!’, de revue is gearriveerd in Brugge en dat wil je niet missen!

Tickets & info ‘OWLA Showtime’: owlabrugge.be 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.