John de Bever toegevoegd aan line-up Holland Zingt Hazes 2023

John de Bever toegevoegd aan line-up Holland Zingt Hazes 2023

Tijdens Holland Zingt Hazes 2023 in de Ziggo Dome staat ook John de Bever op het podium. Op 10, 11 en 18 maart 2023 mag hij, naast veel andere artiesten, de mooiste Hazes nummers van zijn grote idool zingen. ‘Bij mijn optredens in het land zing ik ook altijd een nummer van André. Dat ik nu mee mag doen is een absoluut hoogtepunt in mijn carrière.’

Eerder is al bekend geworden dat Jeroen van der Boom, Waylon, Gerard Joling, OG3NE, Samantha Steenwijk, Jamai, Karsu en Kris Kross Amsterdam deze avond een ode aan onze grootste volksheld brengen. Het zal ook voor zijn zoon André Hazes de eerste keer in twee jaar zijn dat hij weer op het podium staat. Aan deze line-up van grote namen is dus nu ook John de Bever toegevoegd. 

‘Ik voel me enorm vereerd dat ik als Brabander straks op dit grote podium mag staan om nummers van André Hazes te zingen,’ laat John de Bever weten. ‘Ik vind hem de grootste volkszanger die Nederland ooit heeft gekend en ooit zal kennen. Het is altijd een droom van mij geweest om aan Holland Zingt Hazes mee te doen. Dat het er nu echt van gaat komen is een onverwacht mooi cadeau.’ 

Het is de elfde keer dat Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome Amsterdam wordt georganiseerd. In 2013 was het de eerste keer dat het meezingfeest werd gehouden. Producent MediaLane is trots dat de fans jaar na jaar blijven komen. 

Meer informatie en kaartverkoop: www.hollandzingthazes.nl

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.