John Cleese nog eenmaal live te zien in Nederland

John Cleese nog eenmaal live te zien in Nederland

Eén van de stamvaders van de Britse humor zal voor de laatste keer live in Nederland te zien zijn. John Cleese komt 2 en 3 mei 2016 naar Carré.
Wie anders dan Monty Python-legende John Cleese kan met zoveel ironie en zelfspot zijn solotour de titel ‘The Last Time To See Me Before I Die’ meegeven? Het publiek wordt met deze show getrakteerd op hilarische anekdotes over zijn persoonlijke leven en carrière en krijgt daarnaast zelf de kans om deze levende legende vragen te stellen.
 
Hoewel Cleese vooral bekend is als prominent lid van het absurdistische, maar vooral iconische Monty Python’s Flying Circus, is de Brit van veel meer markten thuis. Zo creëerde hij midden jaren zeventig de televisiereeks ‘Fawlty Towers’ waarin hij zelf de hoofdrol speelde. Daarnaast schreef,  produceerde en speelde hij in meerdere succesvolle films, waaronder ‘A Fish Called Wanda’, waarvoor hij een Oscarnominatie ontving. Hij leende zijn stem aan vele karakters, maakte educatieve films en was in meerdere James Bond en Harry Potter-films te bewonderen.
John Cleese toerde al eerder met een onemanshow door de Verenigde Staten, Zuid-Afrika, Australië, Scandinavië en natuurlijk zijn eigen Verenigd Koninkrijk. Toen koos hij als titel ‘Alimony Tour Year One and Year Tw’o, wat zonder gêne verwees naar de financiële impact die zijn scheiding had. Met  ‘The Last Time To See Me Before I Die’ Tour schitterde Cleese twee jaar gelden al op de planken in Canada en Dubai. Nu is ook Nederland eindelijk aan de beurt.
De laatste kans om John Cleese live te zien: verwacht onverwachte en onovertroffen grappen; een ongelooflijk topavond met de nestor zelf. Reserveer hier uw kaarten.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.