Jim Bakkum wordt Emilio Estefan in On Your Feet!

Jim Bakkum wordt Emilio Estefan in On Your Feet!

Jim Bakkum is vanaf oktober naast Vajèn van den Bosch te zien in de nieuwe musical On Your Feet!, gebaseerd op de muziek en het leven van Emilio en Gloria Estefan. Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Twee weken geleden mocht ik Vajèn presenteren als onze Nederlandse Gloria Estefan, maar we zijn natuurlijk niet compleet zonder een innemende Emilio aan Gloria’s zijde. Toen Jim auditie kwam doen, zagen we onmiddellijk dat hij de man is die we zochten. Ik kan niet wachten om Vajèn en Jim straks samen als dit powercouple op het toneel te zien staan”. On Your Feet!, met hits als ‘Conga’, ‘Rhythm is Gonna Get You’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Anything for You’, is de opvolger van The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical is vanaf 17 oktober te zien en gaat op zondag 29 oktober in première. Meer informatie: www.onyourfeet.nl

Jim Bakkum
“Ik ervaar het als een enorme eer dat ik de rol van Emilio Estefan mag gaan spelen. Emilio is naast de grondlegger van de Latin Pop, ook een echte selfmade businessman met een enorm doorzettingsvermogen. Fascinerend en inspirerend! Ik vind het te gek om straks samen met Vajèn, het indrukwekkende verhaal van deze bijzondere man én zijn vrouw te mogen vertellen”, aldus Jim. Jim was in het theater onder andere te zien in musicals als Grease (2006), Hairspray, Wicked en Het meisje met het rode haar. Hij presenteerde televisieprogramma’s als De Weg naar Fame en SBS Shownieuws en is het gezicht van tv-zender FOX, waar hij onder andere de talentenjacht The Band presenteert. Ook speelde Jim rollen in films als Verliefd op Ibiza, Rokjesdag en Onze Jongens.

On Your Feet!
De feelgood musical On Your Feet! vertelt het inspirerende en waargebeurde verhaal over de liefde, afkomst en ambitie van twee mensen die geloofden in hun talent, hun dromen – en in elkaar. Samen werden zij een internationale sensatie: Emilio en Gloria Estefan. De jukebox musical bevat uiteraard alle iconische Latin popsongs van Gloria Estefan en de Miami Sound Machine, zoals ‘Conga’, ‘Get On Your Feet’ en ‘Rhythm is Gonna Get You’.

FOTO: Roy Beusker Fotografie

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.