Jim Bakkum maakt toneeldebuut: speelt hoofdrol bij Theater Oostpool

Jim Bakkum maakt toneeldebuut: speelt hoofdrol bij Theater Oostpool

im Bakkum (36) maakt zijn toneeldebuut in de voorstelling Showmeister, een komedie over sterven, die vanaf 9 januari te zien is door het hele land. De acteur kruipt in de huid van de hypersuccesvolle voetballer Mario die, wanneer hij hoort dat hij nog maar een jaar te leven heeft, zijn laatste dagen besluit te besteden aan een ultiem cadeau voor zijn fans: een theatershow over zijn eigen leven.

De acteur, die te zien was in films als Verliefd op Ibiza en Onze Jongens en eerder al op de planken stond in grote musicals als Grease en Wicked, reist elke dag af naar Arnhem voor repetities bij het Gelderse theatergezelschap.  “Héél erg leuk dat ik vanaf januari ’24 twee maanden te zien ben in mijn eerste (!) toneelstuk bij het fantastische Oostpool”, aldus Jim Bakkum. “Showmeister wordt een heerlijk rauwe komedie waar we al bijna anderhalve maand voor aan het repeteren zijn. Wat een eer om mijn toneeldebuut met deze acteurs – Thomas Höppener, Gonca Karasu en Frieda Barnhard – te delen.”Showmeister, een komedie over sterven speelt van 9 januari t/m 16 maart in theaters in het hele land. Meer informatie over de voorstelling vind je op oostpool.nl/showmeister.  

Theater Oostpool neemt je mee in wat de wereld nu bezighoudt. Onze verhalen zijn jong en vurig, maar ook persoonlijk en grappig. We kiezen voor een verscheidenheid aan achtergronden en culturen. Theater is voor iedereen. Kom kijken, we hebben geen tijd te verliezen.  

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.