Jeugdthriller Shock van Mel Wallis de Vries komend seizoen als musical te zien in de theaters

Jeugdthriller Shock van Mel Wallis de Vries komend seizoen als musical te zien in de theaters

Na de succesvolle voorstelling Vals is vanaf komend najaar een tweede bestseller van Mel Wallis de Vries als thrillermusical te zien in de Nederlandse theaters: Shock, naar de gelijknamige bestseller. Mel Wallis de Vries maakte dit nieuws gisteravond zelf bekend in het theater. Shock is van oktober 2017 tot en met februari 2018 te zien door heel Nederland.

Het boek Shock won vorig jaar de Prijs van de Jonge Jury, een van de belangrijkste onderscheidingen voor Nederlandse jeugdliteratuur. Voor Mel is dit de vierde keer dat zij deze prijs won, mede hierdoor is zij een van de meest succesvolle jeugdschrijvers van dit moment.

De spannende thrillermusical Shock wordt gemaakt door het team van de voorstellingen Vals en BOY 7. In Shock is onder anderen Priscilla Knetemann (Spangas, Fataal, Vals) te zien. De kaartverkoop van Shock start in mei bij de Nederlandse theaters.

Stel je voor: je beste vriendin verdwijnt na een schoolfeest. Alleen haar fiets, haar telefoon en haar bebloede jas worden gevonden. Je wordt verscheurd door verdriet, maar ook door angst. Wat is er die avond met haar gebeurd? Maanden later lukt het je pas om je leven weer op te pakken. Maar dan komt de moordenaar terug. En dit keer voor jou. Kun je nog vluchten? Of is het te laat?

Shock wordt geproduceerd door DommelGraaf en Michiel Morssinkhof. De muziek en regie van de voorstelling zijn van Fons Merkies.

Meer informatie
Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerschrijver van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. In 2012, 2014, 2015 én 2016 won Mel de Prijs van de Jonge Jury met Vals, Klem, Wreed en Shock. Mels boeken worden in diverse landen uitgegeven, in Nederland door Uitgeverij de Fontein. Shock is na Vals het tweede boek van Mel dat wordt bewerkt tot een theatervoorstelling. Van het boek Vals verschijnt binnenkort ook een bioscoopfilm.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.