Jesus Christ Superstar voor de 2e keer op de Amsterdamse Uitmarkt

Jesus Christ Superstar voor de 2e keer op de Amsterdamse Uitmarkt

De internationale cast van Jesus Christ Superstar zal op zondagavond 28 augustus voor de tweede keer een optreden verzorgen tijdens de AVROTROS Musical Sing-a-Long op het Museumplein in Amsterdam. De uitzending is vanaf 21.20 uur te zien op NPO1.

De cast van Jesus Christ Superstar wordt voor de Uitmarkt speciaal overgevlogen vanuit Italië. Tijdens het optreden zal de Italiaanse Simone DiStefano, die de rol van Maria Magdalena vertolkt, de wereldberoemde nummer één hit “I Don’t Know How To Love Him” ten gehore brengen in een nieuw, bijzonder arrangement. Helaas kan hoofdrolspeler Ted Neeley, wegens verplichtingen in de Verenigde Staten, dit weekend niet aanwezig zijn.

Jesus Christ Superstar is vanaf 14 december a.s. te zien in Amsterdam, Den Haag, Groningen en Antwerpen (België). De wereldberoemde rockopera vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die wordt ondersteund door dertig castleden en een live orkest. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar uit 1973, waarin Ted Neeley schitterde in de titelrol.

Kaarten voor Jesus Christ Superstar zijn te bestellen via www.jesuschristmusical.nl of telefonisch via Eventim: 0900 – 1353 (€ 0,45 per minuut) of via www.eventim.nl.

FOTO: Margot de Heide

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.