JESUS CHRIST SUPERSTAR EINDIGT TOUR IN AHOY

JESUS CHRIST SUPERSTAR EINDIGT TOUR IN AHOY

Sensationele finale met bijzondere gasten

De succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar krijgt een sensationele finale op 5, 6 en 7 mei 2017 in de Rotterdam Ahoy. In een spectaculair decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met de cast van Jesus Christ Superstar en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opzienbarende finale. Ook zullen een aantal bijzondere gasten, die binnenkort worden bekend gemaakt, acte de présence geven.

Het is een grote wens van Ted Neeley om op bijzondere wijze afscheid te kunnen nemen van zijn Nederlandse fans: ‘Ik ben ontroerd door de vele duizenden fans die naar onze Jesus Christ Superstar komen kijken. Het is voor de hele cast en crew hartverwarmend te ervaren hoe de fans deze voorstelling omarmd hebben en wij zijn enorm blij dat we nog een laatste keer terug kunnen komen naar Nederland om op een bijzondere manier afscheid te nemen. Dat dit gaat gebeuren in de Rotterdam Ahoy, waar sterren als Prince, Bruce Springsteen, U2 en de Rolling Stones op het toneel hebben gestaan, is een droom die uitkomt!”

De rockopera Jesus Christ Superstar wist in Nederland en België tienduizenden harten te veroveren. De tournee, die half december van start ging in de Heineken Music Hall in Amsterdam, wordt nu afgesloten met een sensationele finale in de Rotterdam Ahoy, waarvoor een spectaculair decor wordt gebruikt dat geïnspireerd is op de wereldberoemde Arena di Verona. De cast wordt voor deze voorstellingen uitgebreid en zal worden begeleidt door een 32 man sterk orkest. Een unieke, laatste kans om de legendarische Ted Neeley, 45 jaar na het uitkomen van de film Jesus Christ Superstar, te zien schitteren in de rol van zijn leven. Binnenkort zullen ook de namen van een aantal gasten bekend worden gemaakt, die in de Rotterdam Ahoy acte de présence zullen geven.

De tournee van Jesus Christ Superstar door Nederland en België zorgt voor uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek: ***** (De Gelderlander), “een spectaculaire rockopera” en **** (Het Parool), **** en “bloedstollend mooi en huiveringwekkend sterk gebrachte klassieker Gethsemane” (Gazet van Antwerpen), “Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show” (De Volkskrant), “Overdonderende show met een super strakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers” (Vrij Nederland) en “Fenomenale Jesus Christ Superstar zorgt voor kippenvel bij publiek“ (Wegener Media). En ook het publiek overstelpt de website van de musical met superlatieven als “Geweldig”, “Fantastisch”, “Ongelofelijk” en “Dit is een avond die de rest van ons leven in ons geheugen gegrifd blijft!”.

Pagina 2

De wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar vertelt het verhaal over de laatste week uit het leven van Jezus, gezien door de ogen van zijn beste vriend en verrader Judas. Het muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber, de aangrijpende teksten van Tim Rice en de unieke vertolking van Ted Neeley vormen een onvergetelijke ervaring, die special voor deze serie voorstellingen in Ahoy worden uitgebreid met een groter ensemble en een groter live orkest.

Jesus Christ Superstar is een aangrijpend verhaal met geweldige songs als ‘I Don’t Know How To Love Him’, ‘Superstar’ en het fenomenale ‘Gethsemane’. Deze grootschalige Engelstalige productie van Jesus Chris Superstar wordt geregisseerd door de Italiaanse ster-regisseur Massimo Piparo en is geïnspireerd op de verfilming van Jesus Christ Superstar die in 1972 werd opgenomen. Jesus Christ Superstar is nog t/m 29 januari te zien in MartiniPlaza in Groningen en van 31 januari t/m 5 februari in het RAI Theater in Amsterdam.

Kaarten voor de spectaculaire finale van Jesus Christ Superstar in de Rotterdam Ahoy zijn vanaf 09.00 uur op zaterdag 21 januari 2017 te koop via www.jesuschristmusical.nl of via Eventim: 0900 – 1353 (€ 0,45 per minuut) of www.eventim.nl.

FOTO: Margot de Heide

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.