Jesus Christ, een musicalconcert met Vajèn van den Bosch en René van Kooten

Jesus Christ, een musicalconcert met Vajèn van den Bosch en René van Kooten

De theaters zijn inmiddels alweer een jaar dicht: “Jesus Christ”

Waar de theaterdoeken in vele theaters dicht (moeten) blijven, haalt RooxLive samen met een fenomenale cast het doek weer op. Dit alles gebeurt in het weekend van de wederopstanding, oftewel: Pasen. Op zaterdag 3 april vindt de release plaats van het unieke musicalconcert: Jesus Christ. Een bijzonder concert waarin een reeks heilige songs uit musicalklassiekers ten gehore worden gebracht door een fantastische cast (Vajèn van den Bosch, René van Kooten, Milan van Waardenburg, Wart Kamps en Steven Roox).

Hits uit theaterfenomenen als Jesus Christ Superstar, Sister Act en Les Misérables passeren de revue onder muzikale leiding van Bernd van den Bos en zijn geruggesteund door een koor van laatstejaarsstudenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten uit Tilburg. 

Liefhebbers kunnen de hele maand lang genieten van een goddelijk concert dat exclusief online te bewonderen is. Kaarten zijn te koop via www.rooxlive.com. Het bijzondere is dat de opbrengst van elk ticket integraal gaat naar alle deelnemende artiesten en crewmembers, die helaas nog steeds te kampen hebben met de kaalslag in de culturele wereld. 

Producent RooxLive bracht afgelopen jaar de allereerste concerten online, en vond met zijn shows daarna de weg naar de theaters, met als hoogtepunt een concertreeks in de Koepelgevangenis van Breda.

Tickets vanaf 12,50 inclusief servicekosten. Kaarten en meer info zijn te vinden via www.rooxlive.com.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.