Jeroen van der Boom terug met theatertour Dit Ben Ik 2.0

Vanaf oktober 2018 keert Jeroen van der Boom terug in de Nederlandse theaters met zijn tour Dit Ben Ik 2.0. Na de succesvolle eerste tournee bleef vanuit de fans de vraag terugkomen wanneer Jeroen weer in het theater zou komen. Hoewel de zanger een drukbezet programma heeft met zijn televisieoptredens voor SBS, de Toppersconcerten in de ArenA en zijn nieuwe muziek wil ook hij de intimiteit van het theater niet langer missen.

Het wordt een 2.0 reprise van mijn eerste theatershow,’ laat Jeroen weten. ‘Ik neem het publiek daarin mee naar de mooiste momenten uit mijn carrière. Ook voor de mensen die mijn show al hebben gezien, is het de moeite waard om weer te komen. Want het is geen herhaling. Ik kom met veel nieuwe elementen en men zal verrast zijn.’

Het is nu precies elf jaar geleden dat Jeroen van de Boom doorbrak met de single Jij bent zo, waarna de successen zich opvolgden. Jeroen heeft zich door de jaren heen weten te onderscheiden door zichzelf constant te vernieuwen. Dat bewees hij ook met zijn één van zijn laatste singles Nou is het genoeg, geschreven door Han Kooreneef en DJ John Christian. Daarin liet hij zowel de invloed van klassiek als dance horen.

De theatertour Dit Ben Ik 2.0 is vanaf oktober in de Nederlandste theaters te zien.

Voor tickets en meer informatie jeroenvanderboom.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.