Jeroen van der Boom brengt nieuwe single uit

Deze is voor jou is de nieuwe single van Jeroen van der Boom. Daags na de première van zijn theatertournee Dit Ben Ik 2.0 lanceert de zanger zijn allernieuwste plaat. Met dit nieuwe nummer brengt Jeroen een ode aan dierbare vriendschappen.

Vaak gaan teksten over de liefde,’ laat Jeroen van der Boom weten. ‘Meestal voor je partner. Maar ik wilde deze keer over echte vriendschap zingen. We hebben allemaal een goede vriend of vriendin in je leven die je soms jarenlang niet ziet. Maar wanneer je elkaar weer tegenkomt, is het als vanouds. Je kan ieder je eigen weg inslaan, maar er is ook altijd een weg die je weer samenbrengt. Dat vind ik het mooie van vriendschap.’

Afgelopen week is Jeroen van der Boom begonnen met zijn theatertournee Dit Ben Ik 2.0. De aftrap was in Veenendaal en tot en met maart 2019 toert Jeroen door heel Nederland. ‘Uiteraard breng ik mijn nieuwe single Deze is voor jou ten gehore, maar ook vele andere mooie nummers. Ik vertel veel anekdotes uit mijn leven en carrière en natuurlijk ga ik weer een aantal bekende Nederlanders immiteren. Het wordt echt een feest.’

De nieuwe single Deze is voor jou is vanaf vandaag te downloaden via ITunes en Spotify.

Meer informatie via jeroenvanderboom.nl

FOTO: ©Sabine Vercouteren

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.