Jeroen van der Boom brengt nieuwe single Jij uit

Jeroen van der Boom brengt vandaag zijn single Jij uit. Een plaat waarvan de muziek onder andere is gemaakt door Jeroen Rombouts en Joost Jellema, de producer die voor het debuutalbum van Kenny B. een Edison heeft gewonnen. ‘De single Jij is een prachtig nummer,’ laat Jeroen van der Boom weten. ‘Een song waarin voor mij alles samen komt. De tekst is ook heel herkenbaar. Voor mij is het een ode aan de liefde.’

Jeroen van der Boom heeft in zijn vorige platen laten zien dat hij ervan houdt om nieuwe wegen in te slaan. Nu laat hij dat zien door samen te werken met de schrijvers van Kenny B’s grootste hit Parijs.Ik vind het belangrijk om mij constant te vernieuwen,’ zegt Jeroen. ‘In iedere nieuwe plaat moet iets nieuws te horen zijn. Ik hoop dat mijn fans de single Jij net zo omarmen als ik doe.’

De single Jij is vanaf vandaag te streamen via Spotify en alle bekende overige kanalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.