JEANS 25

JEANS 25

 Al 25 jaar met ziel en zaligheid theater maken
 Al 25 jaar jong talent een podium bieden
 Al 25 jaar elk jaar een nieuwe show maken
 Al 25 jaar en nog geen dag ouder 😉
JEANS brengt in seizoen 2015/2016 de 25e nieuwe show op de planken van de Nederlandse Theaters. De afgelopen jaren hebben we heel veel mooie jonge talenten een podium mogen bieden. Het misschien wel broodnodige en zeker verdiende duwtje in de rug. JEANS is een pittige leerschool; dans, zang, interactie met publiek; het uiterste werd en wordt nog steeds van de cast gevraagd. JEANS25 staat even stil bij deze heugelijke verjaardag maar gaat ook weer net zo vrolijk verder.
Elke voorstelling in elke stad krijgt een bijzonder feestelijk tintje want overal zal één van de sterren van het JEANS Jubileum concert acte de présence geven in de jubileumtournee. Sterren van nu waaronder Tony Neef, Remko Harms, Roy van den Akker, Sophia Wezer, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Brigitte Nijman, Ellen Evers, John Vooijs, Pearl Jozefzoon nemen u dan samen met de cast en band afwisselend weer mee in de tijd. JEANS25: toen, nu en morgen!
JEANS blijft ook in haar Jubileumjaar trouw aan het concept en geeft jonge talenten de kans om aan het publiek in de Nederlandse theaters te laten zien wat ze kunnen.
CAST JEANS25 BAND
Nigel Brown Drums – Bennie Top (MD) Florens Eykemans Gitaar – Harmen Leurink Kimberly Fransens Bas – Marco Verhoogt Deborah de Groot Toetsen – Shelton Telesford
Sarah van der Meer (voor bio’s van de band: klik hier)
Manon Prins
Naidjim Severina
Xander Venema
Regie: Perry Dossett
Musical Director: Bennie Top
Musical Assistent/Vocal Coach: Eileen Schilder
Kostuumontwerp: Daphne Schilder
Première : 12 oktober Zaantheater in Zaandam
Speelperiode : 25 september 2015 – 29 februari 2016

Website : https://www.facebook.com/theatershowjeans / www.jeanstheatershows.nl

Jeans

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.