Jeans 25 jubileert met succes

Jeans 25 jubileert met succes

Recensie: Robin Swiers

2015 is het jaar van Jeans, zo was er op 28 september al het JEANS 25 Jubileumconcert, en ging afgelopen zaterdag de 1e Jeans Teenz in première. Op 12 oktober was het dan zo ver de Jubileum voorstelling van jeans ging in première met Jeans 25.

Bij Jeans 25 staan Kimberly Fransens, Deborah De Groot, Sarah Van Der Meer, Manon Prins, Nigel Brown, Florens Eykemans, Naidjim Severina en Xander Venema op het Podium. Zij maken er weer een groot feest van, en maken er samen weer een sterk vocale show van.

De show is verdeeld in een aantal blokken, met swingende nummers maar ook weer hele mooie ballads. De show bevat weer veel dans. Dit jaar zitten er ook 2 akoestische blokken in de show. Vooral de 1e van de 2 blokken was erg sterk. Tijdens dit blok kreeg je als publiek het gevoel van rond een kampvuur zitten, alleen zonder echt vuur, want die werd geprojecteerd op het scherm achter op het podium. De cast komt op zitzakken aan het rand van het podium zitten, wat dit blok een mooi intiem sfeertje geeft.

Om dat het een Jubileum show is, Is er elke show een gast optreden van iemand van de oude Jeans garde. Bij de première kwamen Tony Neef en Eileen Schilder weer een keer terug op het Jeans podium. Ook zij gaven een spetterend optreden weg.

Jeans 25 is weer een heerlijk avondje muziektheater. Lekker genieten van verschillende soorten nummers en leuke grappige scènes. Jeans is nog tot eind februari 2016 te zien door heel Nederland. Kijk voor speeldata op

www.jeanstheatershows.nl

hart heelhart heelhart heelhart half

Share

One thought on “Jeans 25 jubileert met succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.