Jeans 24; Een waar tropisch feestje

Jeans 24; Een waar tropisch feestje

Recensie geschreven door: Mieke van der Raay

Al 24 jaar bewijst Jeans theatershow, dat ze een goed concept hebben, voor een fantastische show.

Ook dit jaar laten de 8 talenten, 4 mannen en 4 vrouwen, zien dat ze echt alles kunnen; dansen zingen. En acteren, ja dat doen ze ook, vooral in de komische stukken van de show.

Ze weten wat het publiek wil en dat merk je ook gelijk in de zaal wanneer iedereen met de, voor vele van ons, herkenbare nummers meezingen.

Je kunt tijdens de show gewoon niet stil zitten, je wilt gewoon meedoen.

Na afwezigheid van één seizoen, vanwege een ernstige ziekte, straalt Sarah van der Meer op het podium en laat zien dat ze gewoon daar thuis hoort.

Nigel Brown wist iedereen te imponeren met ‘Don’t Let The Sun Go Down On Me’, wat hem een staande ovatie opleverde.

Het akoestisch blok, werd gedomineerd door Gaia Aikman. Wanneer zij op sublieme wijze ‘I Won’t Give Up’ zingt, zit iedereen gebiologeerd te kijken en te luisteren, waarna aan het einde een oorverdovend applaus komt, van bijna een minuut.

Dat ze alles durven en doen, laten deze acht zien in de komische noten van de show; zich verkleden als leeuw, geen probleem. Rieten rokjes aan? Geen probleem, alles past ontzettend goed in het geheel.

De kostuums zijn van hoge kwaliteit en zijn duidelijk goed passend gemaakt, zodat dit geen problemen oplevert gedurende de hele show.

De vierkoppige live band, speelt de sterren van de hemel en worden zelf op de voorgrond gezet tijdens het akoestische gedeelte.

Jeans 24 is een aanrader voor jong en oud.

Wil je met je eigen ogen zien wat Nigel Brown, Manon Prins, Sarah van der Meer, Britt Teeling, Xander Venema, Gaia Aikman, Maarten Smeele en Daniel Vissers voor jou in petto hebben? Ga voor de speellijst naar jeanstheatershows.nl

hart heelhart heelhart heelhart heelhart half

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.