JAMAI TOEGEVOEGD AAN LINE-UP DISNEY100 IN CONCERT

JAMAI TOEGEVOEGD AAN LINE-UP DISNEY100 IN CONCERT

Op woensdag 27 en donderdag 28 december viert Disney het 100-jarig bestaan met vier shows van Disney100 in Concert in de Ziggo Dome Amsterdam. Jamai is toegevoegd aan de line-up en daarmee is deze compleet. Jamai Loman, Willemijn Verkaik, Vajèn van den Bosch, April Darby, Stanley Burleson en Jonathan Vroege zingen de grootste klassiekers uit 100 jaar Disney repertoire. Samen met een groot live-orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis worden de Disney hits gezongen met uiteraard de iconische filmbeelden op een groot scherm. De concerten zijn bijna uitverkocht, voor de laatste kaarten: www.disneyinconcert.nl

Disney100 in Concert

Sinds de oprichting van Disney in1923, hebben de verhalen van The Walt Disney Company de achtergrond gevormd van betoverende en bekroonde melodieën en liedjes. De soundtracks van Disney verhalen raken harten en ontroeren mensen van alle generaties. Sinds 2016 betovert de succesvolle musicalserie Disney in Concert fans wereldwijd met deze legendarische soundtracks. Als onderdeel van de Disney100 vieringen in zijn 100ste verjaardagsjaar, wijdt deze aankomende speciale editie van de prachtige concertreeks zich aan een reis die 100 jaar avontuur, 100 jaar emoties en 100 jaar Disney muzikale magie viert.

MediaLane Live

MediaLane Live ontwikkelt en produceert live-entertainment met de focus op arenaformaat shows, onder andere in de Ziggo Dome Amsterdam en Rotterdam Ahoy. Zowel in eigen beheer als in samenwerking met een artiest, personality of merk. De succesvolle concertreeks Holland Zingt Hazes is inmiddels al 11 jaar lang te zien in de Ziggo Dome Amsterdam en André Hazes is op 25 november terug in Rotterdam Ahoy met zijn eigen concert. Eerder produceerde MediaLane Live onder andere Fiesta de la Vida met Barry Hay en JB Meijers, SpaceXperience Live met André Kuipers en The Christmas Show i.s.m. RTL Live Entertainment.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.