Jamai maakt de line-up voor Fred & Friends 2024 compleet

Jamai maakt de line-up voor Fred & Friends 2024 compleet

Met groot enthousiasme kondigt Fred zijn laatste gastartiest aan voor Fred & Friends 2024. Net als vorig jaar zal Jamai aanwezig zijn tijdens dit spectaculaire evenement. Op 11 en 12 oktober 2024 zal de geliefde zanger en entertainer het podium betreden in Rotterdam Ahoy, waarmee hij de line-up compleet maakt voor dit muzikale festijn.

Jamai is een veelzijdig artiest. Zijn fantastische stem en charisma hebben hem de afgelopen jaren tot een ware publieksfavoriet gemaakt. Met zijn optreden bij Fred & Friends zal hij het publiek weer meeslepen op een reis vol muzikale hoogtepunten.

“We zijn ontzettend blij dat Jamai er ook dit jaar weer bij is. Hij brengt altijd een geweldige energie mee en weet het publiek te raken met zijn muziek,” aldus Fred van Leer. “Met Jamai is de line-up voor Fred & Friends 2024 compleet, en het belooft echt weer een enorm spektakel te worden waar ik enorm naar uitkijk, of komt er toch nog een verrassing?”

Naast Jamai zijn komende editie ook Belle Perez, Emma Kok, Danny de Munk, Jopie Parlevliet, Jim Bakkum, DJ Paul Elstak, Bettina Holwerda, Envy Peru, Maliya Jackson en For All Who Love van de partij.

Over Fred & Friends
Fred & Friends is een jaarlijks terugkerend muzikaal evenement georganiseerd door Fred van Leer. Het evenement staat bekend om zijn indrukwekkende line-up van nationale en internationale artiesten, spectaculaire shows en onvergetelijke sfeer. Het vindt plaats in Ahoy Rotterdam en trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

Voor meer informatie en ticketverkoop, zie Voor meer informatie en kaartverkoop, zie: www.FredandFriends.nl.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.