Jakop Ahlbom’s Horror groot succes op West End

Jakop Ahlbom’s Horror groot succes op West End

-Pers en publiek laaiend enthousiast tijdens première op International Mime Festival-

De Nederlandse productie Horror van regisseur Jakop Ahlbom is afgelopen maandag met veel succes in première gegaan in het Peacock Theatre op het International Mime Festival in London. De twee uitverkochte voorstellingen zorgden voor laaiend enthousiaste reacties bij pers, publiek en promotors. Horror, geregisseerd door de succesvolle regisseur Jakop Ahlbom, beleefde afgelopen maandag haar West End debuut in het Saddler’s Wells Peacock Theatre. Na meer dan 100 voorstellingen in Nederland en enthousiaste kritieken in Nederland werd de show enthousiast onthaald in Londen. Tijdens de show reageerde het publiek enthousiast met zes open doekjes voor de special effects en er werd hardop gegriezeld en gelachen.

Ook de pers was enthousiast en beloonde de show met 4 en 5 sterren recensies. You have to see this!” schreef de Evening Standard die de show omschreef als “a brilliantly conceived and performed piece that deserves to be widely seen . The Stage gaf Horror 5 sterren en noemde de show “a black caleidoscope of nerve-shredding entertainment en The Dance Review noemde de show toepasselijk “ a bloody brilliant bit of theatre”.

Ook de verschillende agenten en promotors in de zaal reageerden enthousiast op de Horror. Naast de reeds geplande shows in Parijs, Hamburg en Barcelona worden er gesprekken gevoerd over een snelle terugkeer in Londen’s Saddler’s Wells Peacock Theatre, en tournees in Duitsland, Italië, Amerika en Azië. Jakop Ahlbom: “Ik ben trots dat deze voorstelling zoveel losmaakt bij een internationaal publiek. Horror is een universeel thema en met deze hommage aan de filmklassiekers hoop ik een breed publiek te bereiken”. Horror is de komende weken in Nederland ook nog te zien in Oss, Eindhoven, Zwolle en Amsterdam.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.