ISH Dance Collective viert openingsweekend met gratis (dans) activiteiten 

ISH Dance Collective viert openingsweekend met gratis (dans) activiteiten 

Het Amsterdamse danscollectief ISH Dance Collective opent op 23 juni haar eigen locatie in Amsterdam Nieuw-West: Podium Lely. Podium Lely wordt officieel geopend door Touria Meliani, wethouder Kunst en Cultuur van de gemeente Amsterdam. Om de opening te vieren organiseert ISH tijdens het hele weekend van vrijdag 23 juni, zaterdag 24 juni en zondag 25 juni verschillende gratis activiteiten. Zo kunnen kinderen en jongeren deelnemen aan (hiphop) workshops, is er een dance battle, een rollerdisco voor kinderen én volwassenen en is er een open podium voor nieuw- en jong talent. Hier is het hele programma te vinden.  

Podium Lely – gevestigd in Amsterdam Nieuw-West-  is de nieuwe locatie van het Amsterdamse Collectief ISH, dat al meer dan 25 jaar bouwt aan een community voor (hiphop) dans en talentontwikkeling. ISH biedt in Podium Lely programma’s aan die zich richten op nieuwe makers (ISH Talent), jonge mensen (ISH Academy) en de bredere community (ISH Community). Podium Lely wordt een plek waar mensen samenkomen, dans skills leren, hun eigen stijl ontdekken en leren creatief te denken. 

ISH viert de opening van het nieuwe pand met een openingsweekend met de volgende activiteiten:

Vrijdag 23 juni vanaf 19.00 uur ISH Jam: 
Tijdens de ISH Jam kan iedereen die wil komen dansen. Er is een live DJ en (ISH) dansers gaan een battle met elkaar aan. 

Zaterdag 24 juni van 19.30 uur tot 22.00 uur 
Kom kijken of meedoen tijdens het eerste Open Podium! ISH geeft makers en performers de mogelijkheid om een eigen werk  te presenteren. Iedereen kan gratis komen kijken naar de nieuwe talenten van de toekomst. 

Zondag 25 juni van 10.45 uur tot 16.00 uur
Breaking, house-, hiphop- of streetdance? Op zondag geven professionele ISH-dansers gratis lessen voor kinderen en jongeren. Tijdens deze open dag kan iedereen op een laagdrempelige manier kennismaken met ISH, de docenten en zijn er diverse workshops en is er zelfs een rollerdisco!

Alle activiteiten vinden plaats in Podium Lely. Podium Lely bevindt zich op Schipluidenlaan 10 in Amsterdam Nieuw-West. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.