ISH Dance Collective organiseert open pag met gratis danslessen voor jongeren in Amsterdam Nieuw-West

ISH Dance Collective organiseert open pag met gratis danslessen voor jongeren in Amsterdam Nieuw-West

Amsterdam – 26 april 2023 – Breaking, house, hiphop of streetdance of gewoon lekker dansen en bewegen? Vanaf dinsdag 9 en woensdag 10 mei 2023 biedt ISH Dance Collective wekelijks gratis lessen aan voor jongeren. Om kinderen en jongeren een voorproefje te geven, organiseert ISH op dinsdag 2 en woensdag 3 mei een open dag, waar iedereen kennis kan maken met ISH, de docenten ontmoeten en mee kan doen met verschillende workshops. Tijdens de Open Dag kunnen kinderen ook deelnemen aan workshops van Circus Lab. Meer informatie is hier te vinden. 

Open Dag 
Streetdance, hiphop of popping, maar ook street football, house- en breakdance: het komt allemaal voorbij tijdens de Open Dag in de studio’s van Podium Lely in Amsterdam Nieuw-West. Deelnemers kunnen meedoen aan verschillende workshops, kennismaken met ISH en de docenten en zo ontdekken of de ISH Academy iets voor hen is.

Tijdens de open dag is Circus Lab ook geopend en kunnen de aanwezigen ook deelnemen aan de workshops die zij organiseren. Voor kinderen van 6-12 jaar is er een circus inloop met o.a. tissu, hammock, acrobatiek, stelten, trampoline en eenwielers en een kleine show. Voor tieners van 12-18 jaar zijn er aerials, dynamische acrobatiek en een parcours. Meer informatie over de Open Dag, mogelijkheid tot aanmelden, de reguliere lessen en de specifieke tijden van de workshops zijn hier te vinden. 

Gratis lessen vanuit de ISH Academy 
Het Amsterdamse Collectief ISH inspireert als danscollectief jonge mensen om in zichzelf te geloven en bereikt kinderen en jongeren door heel Nederland met uiteenlopende activiteiten. In hun studio in Podium Lely in Amsterdam Nieuw-West organiseert ISH vanaf 9 mei iedere week laagdrempelige lessen voor kinderen van 6 – 12 jaar en jongeren van 12 – 18 jaar die houden van breaking, house, hiphop of street dance. Op de ISH Academy worden niet alleen skills aangeleerd, maar ligt de focus ook op het helpen ontdekken van ieders eigen stijl en creatief denken. De open dag en de lessen zijn alvast een voorproefje van de ISH Academy, dat eind juni 2023 officieel wordt geopend.

FOTO:©Anna van Kooij

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.