ISH Dance Collective lanceert nieuwe campagne voor jongeren  

ISH Dance Collective lanceert nieuwe campagne voor jongeren  

Foto: Michel Schnater

ISH Dance Collective heeft een nieuwe campagne gelanceerd. De campagne richt zich op jongeren tussen de 10 en 18 jaar om ze te werven voor de audities voor de ISH Academy. De audities vinden plaats op 22 en 23 juni in Amsterdam. Vanuit de academy inspireert ISH jongeren om hun (dans) dromen waar te maken.  De digital only campagne bestaat uit drie verschillende video’s, waarin drie ISH-ers als hero te zien zijn, samen met een jongere danser. Deze video’s zijn in verschillende varianten te zien op ‘digital out of home’ op de metrostations en de trams door heel Amsterdam en op diverse social media kanalen (Snapchat, TikTok, Instagram en Facebook).

Met de ISH Academy biedt het Amsterdamse dansgezelschap verschillende mogelijkheden om (dans) talenten te motiveren en te inspireren om hun dromen waar te maken. Tijdens de trajecten van de academy kunnen jongeren ontdekken waar hun talenten liggen, zich verder ontwikkelen in verschillende Hiphop stijlen en podiumervaring opdoen. Ze krijgen les van gerenommeerde choreografen en ISH-dansers zoals Lars de Vos, Tyrone Menig en Noor Jayani. Deze ISH-dansers zijn samen met hun look-a-like te zien in de campagne. Wie wil er niet oog in oog staan met hun voorbeeld en skills leren van de allerbeste dansers?

Oog en oog met je held
In de eerste video zien we Noor en Nola in het theater. De grote droom van Nola is om later op het podium te staan, net zoals haar voorbeeld Noor. We zien hen afgewisseld in beeld bij de voorbereidingen in de kleedkamer en later op het podium. De tweede video met Lars en Sam heeft als boodschap dat je skills, door te oefenen, steeds beter worden en dan zelfs het podium kan bereiken. In de derde video staan Tyrone en Dilicio centraal, waarbij Dilicio in de ISH Academy oog in oog komt te staan met zijn grote held Tyrone.

Video: Tyrone & Dilicio
Video: Lars & Sam
Video: Noor & Nola 

De campagne wordt aankomende weken uitgebreid met interviews op social media met de drie hero’s uit de video’s, waarin zij vertellen op welke leeftijd zij zijn begonnen met dansen, hoe hun carrière zich ontwikkelde en wat zij denken dat jongeren bij de ISH Academy kunnen vinden. Zo vertelt ISH-danser Tyrone dat hij op 16-jarige leeftijd het dansen zichzelf heeft aangeleerd.
Hij legt uit: “Ik hoop dat de ISH Academy de plek is waar kids kunnen ontdekken of dans iets voor hen is. Dat het de plek is die ik nooit heb gehad toen ik jong was, maar wel graag had willen hebben

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.