Isabelle Beernaert regisseert dochter en geeft nieuw liefdesgeluk een plaats in dansvoorstelling ‘le Temps perdu’

Isabelle Beernaert straalt dezer dagen. De gelauwerde choreografe is naar eigen zeggen ‘volledig in balans’, zowel op professioneel vlak als privé en die zaken vloeien harmonieus samen in haar nieuwe dansvoorstelling ‘le Temps perdu’. Niet enkel het feit dat haar dochter Manon (23) danst in deze productie en ook als assistent choreografe fungeert, maakt ‘le Temps perdu’ speciaal, ook het hervonden liefdesgeluk geeft Isabelle verse creatieve zuurstof en krijgt zelfs een prominente plaats in deze productie. Die nieuwe liefde, de Nederlander Daniel Borst, is als rechterhand en artistieke partner van Isabelle ook actief betrokken in de creatie van ‘le Temps perdu’. ‘Le Temps Perdu’ zal vanaf 18 november 2018 te zien zijn in Gent, Antwerpen, Genk, Oostende, Vilvoorde, Zaventem en Brugge. Tickets & info: www.isabellebeernaert.com 
 
“Daniel is mijn rechterhand, artistieke partner en liefde,
het voelt aan als een nieuwe steun en bescherming voor me.”

“Zoals steeds bij mijn producties, is ook ‘Le Temps Perdu’ autobiografisch, maar deze keer heb ik voor het eerst de parallelle mannelijke verhaallijn gecombineerd. Daniel is die rode draad in de voorstelling.”

– Isabelle Beernaert – 

In ‘Le Temps Perdu’ keert Isabelle Beernaert terug naar de essentie en laat ze door de ogen van vier koppels de rijkdom van het kleine, het ‘vanzelfsprekende ‘ zien. Authenticiteit en subtiliteit staan centraal en komen tot uiting in de danstechniek en puurheid van de bewegingen. De ziel spreekt door de dans heen . Zoals we gewend zijn van de choreografe, zullen in een verfijnde vorm in ‘Le Temps Perdu’ het alledaagse van de mens, het niet voor de hand liggende, de onderliggende emoties, het diepzinnige, de passie die ons doet leven, voelen/zien/horen tot uiting komen… een zintuigelijke beleving.

FOTO: ©Gust Charrin

This Post Has One Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.