Isabelle Beernaert de angst voorbij in ‘Under My Skin’

Isabelle Beernaert de angst voorbij in ‘Under My Skin’

Na vier succesvolle theaterproducties is modern choreograaf Isabelle Beernaert niet meer weg te denken uit de theaterwereld. Tweemaal won zij de Dans Publieksprijs en dit seizoen brengt zij met haar vijfde voorstelling Under My Skin een nieuwe dimensie aan in haar oeuvre: ‘Het is liefde, het is contact, het is overgave’. Under My Skin gaat 13 november a.s. in première in het Zuiderstrandtheater, Den Haag. 

Isabelle Beernaert werd bekend bij het grote publiek als choreografe van So You Think You Can Dance en als winnares van The Ultimate Dance Battle. De avondvullende dansvoorstelling ‘Ne Me Quitte Pas’ die ze vervolgens maakte kwam voort uit een behoefte om het verhaal dat ze op tv begonnen was, af te maken. Daarna dienden zich nieuwe verhalen aan met het vervolg Et Après, Red, Yellow & Blue en Glass.

Over Under My Skin zegt Beernaert: ‘Dat wat we onderhuids voelen wordt tastbaar in Under My Skin, de angst voorbij. Want: ‘in order to follow your heart, one must do the wrong thing’. De twaalfkoppige, veelkleurige, internationale dansersploeg interacteert met zorgvuldig gekozen muziek, die samen met projectie en precieze styling de voorstelling vormgeven. Speciaal voor Under My Skin schreef de Nederlandse singer-songwriter en instrumentalist iET (Lisa van Viegen) het nummer ‘So I will give in’.

Isabelle Beernaert won in 2012 de Dans Publieksprijs voor Et Après en in 2013 won zij deze prijs ook voor Red, Yellow & Blue.

Meer informatie en kaartverkoop via www.isabellebeernaert.be of 0900-9203 (45 cpm)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.