Isabelle Beernaert brengt een ‘onvergetelijke’ jazzvoorstelling

Isabelle Beernaert brengt een ‘onvergetelijke’ jazzvoorstelling

Vanaf januari 2017 brengt choreografe Isabelle Beernaert de nieuwe productie Unforgettable, One night in Manhattan. In deze zinderende revivalshow neemt zij de bezoekers mee terug naar de romantiek van de jaren ’40 tot ’60 in het swingende New York. Met muziek van o.a. Frank Sinatra, Fred Astaire, Louis Armstrong en Ella Fitzgerald. De choreografe, bij het grote publiek bekend om haar emotionele moderne choreografieën, gaat met Unforgettable terug naar haar muzikale roots: jazz. Samen met zeven dansers, een vijfkoppige live jazzband onder leiding van Frank Deruyter en Ivar Oosterloo in de rol van crooner, laat ze oude tijden herleven in een cross-over van decennia. Oude nummers van toen in een swingend nieuw jasje gegoten en nummers van nu in de sfeer van toen.

Isabelle Beernaert

Na haar succes bij So You Think You Can Dance en haar overwinning bij the Ultimate Dance Battle maakte Isabelle zes succesvolle theater-shows, o.a. Glass, en Under my Skin. Op dit moment is zij op tour met de moderne dansvoorstelling Ne me quitte pas, een remake van de succes-voorstelling uit 2011. De voorstelling Unforgettable, One night in Manhattan is een eerbetoon aan haar vader, die Isabelle de jazzmuziek met de paplepel ingegoten heeft.

 

Ivar Oosterloo

Tijdens de audities herkende Isabelle, behalve een overeenkomst in stem, ook een gelijkenis in de levensloop van Frank Sinatra en Ivar Oosterloo. Daarom koos ze hem in de rol van crooner. Ivar werd bekend door zijn deelname aan The Voice of Holland in 2012. Met Marco Borsato als coach werd hij uiteindelijk vierde. Na zijn deelname aan het televisieprogramma bracht hij de singles Dansen In Mijn Hoofd en Alles Of Niets uit en werd hij door 100% NL genomineerd als ‘Beste nieuwkomer van het jaar’. Anderhalf jaar na de finale werd het stil rondom de zanger. Zijn energie was op. Hij liet zich opnemen in een kliniek om zijn problemen met verslavingen het hoofd te bieden. Maar nu is hij ruim 2,5 jaar clean en helemaal klaar voor zijn rol als crooner in Unforgettable, one night in Manhattan. Tevens is hij druk bezig nieuwe nummers te schrijven.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.