Introducing Theater Encore: Een Revolutie in Theaterervaringen vanuit het Comfort van je Eigen Huis

Introducing Theater Encore: Een Revolutie in Theaterervaringen vanuit het Comfort van je Eigen Huis

Heemskerk, 23 maart 2024. Op 12 december 2023, hebben wij met trots de lancering gedaan van Theater Encore, een vernieuwend video-on-demand kanaal dat de magie van live theater naar het comfort van de huiskamer brengt. Theater Encore biedt theaterliefhebbers de mogelijkheid om hun favoriete voorstellingen te huren en opnieuw te beleven, of om die ene show te bekijken die ze gemist hebben.

Ons platform brengt een scala aan boeiende theaterproducties rechtstreeks naar het scherm van hun favoriete apparaten, waaronder smartphones, tablets, laptops en smart-tv’s.
Het concept is eenvoudig: gebruikers kunnen navigeren door een uitgebreide catalogus met verschillende theaterstukken, variërend van klassieke drama’s tot komische producties en moderne interpretaties. Zodra ze hun keuze hebben gemaakt, kunnen ze de gewenste voorstelling huren voor een periode van 5 dagen, waardoor ze voldoende tijd hebben om het theatergenot te ervaren en te delen met vrienden en familie.
“We zijn verheugd om Theater Encore te introduceren als een nieuwe manier voor theaterliefhebbers om hun passie voor live optredens te beleven”, aldus John Heidema, initiatiefnemer van Theater Encore. “Of je nu de opwinding van een ‘Veldhuis & Kemper kaliber wilt herbeleven of een lokale productie wilt ontdekken die je hebt gemist, Theater Encore biedt de perfecte oplossing om hoogwaardig theater naar jou toe te brengen, waar en wanneer je maar wilt.”
Naast het bieden van gemak en toegankelijkheid, streeft Theater Encore ernaar om artiesten en theatergezelschappen te ondersteunen door een platform te bieden voor de distributie van hun werk en het bereiken van een breder publiek. Door samen te werken met toonaangevende theaterproducenten en onafhankelijke artiesten, hopen we een divers en boeiend aanbod van voorstellingen te presenteren voor ons publiek om van te genieten.
Theater Encore is  beschikbaar voor theaterliefhebbers in Nederland en België. Bezoek onze website op www.theaterencore.nl om de catalogus te verkennen en je eerste theaterervaring te boeken. Volg ons ook op sociale media voor updates over nieuwe releases.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.