Into The Woods met topcast en 15-koppig orkest

Hitmusical van Stephen Sondheim met o.a. Elise Schaap, Paul Groot, René van Kooten, Brigitte Heitzer e.a.

Na Broadway en West End is de meeslepende en oorstrelende hitmusical ‘Into The Woods’ vanaf januari 2017 te zien in de Nederlandse theaters en wordt vertolkt door een topcast, met Elise Schaap, Paul Groot, René van Kooten, Brigitte Heitzer, Esther Maas, Wart Kamps, Lone van Roosendaal, Jeremy Baker, Guido Spek, Esther Floor, Mirjam De Rooij en Roosmarijn van Bohemen. Deze sprookjesmusical-voor-volwassenen wordt muzikaal begeleid door een groots 15-koppig orkest onder leiding van Jeroen Sleyfer. Gijs de Lange tekent voor de regie en Jeremy Baker voor vertaling.

Over de voorstelling

Om hun felbegeerde kind te krijgen, worden een onnozele bakker en zijn kordate vrouw met een onmogelijke opdracht het bos in gestuurd. Daar blijken ze ongewild de spil te vormen in de sprookjes van Assepoester, Roodkapje, Rapunzel en Sjaak en de bonenstaak. Maar zijn heksen, wolven en reuzen eigenlijk de grootste bedreiging voor je geluk? En wat is de prijs voor het Lang En Gelukkig waar iedereen op hoopt? Wereldberoemd en meermalen bekroond musicalcomponist Stephen Sondheim (o.a. Sweeney Todd, West Side Story) creëerde met ‘Into The Woods’ een moderne parabel over verlangen, verraad en verlossing tussen geliefden, ouders en kinderen.

Over PIT Produkties

Pit Produkties is in 2014 opgericht door artistiek leider Esther Maas. Het productiehuis wil toegankelijk en kwalitatief hoogwaardige musicalproducties maken. Putting It Together, ook van Stephen Sondheim, was de eerste productie van PIT Produkties en is lovend ontvangen door pers én publiek.

Castlid                              Fotograaf

Lone van Roosendaal    Robin Kamphuis

Elise Schaap                    Leoni Ravenstein

Brigitte Heitzer            Janey van Ierland

Rene van Kooten            Roy Beusker

Guido Spek

Paul Groot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.