Internationaal gerenommeerde komiek Jan Van Dyke verzamelt verschillende generaties in een gloednieuwe comedy show: OPEN & BLOOT.

Internationaal gerenommeerde komiek Jan Van Dyke verzamelt verschillende generaties in een gloednieuwe comedy show: OPEN & BLOOT.

FOTO:© 2024 Frenesia

Jan Van Dyke laat zich omringen door Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen – vanaf mei 2025 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Internationale komiek Jan Van Dyke die successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs, ‘Sporting Club Monte Carlo’ en twee seizoenen geleden nog schitterde in een fenomenale “De Show van m’n Leven” brengt een nieuwe comedy show: OPEN & BLOOT. De ambitie van Jan is om op regelmatige basis het publiek te verrassen met een eigen creatie, gebaseerd op de komische expertise en ruim bewezen podium skills van Jan Van Dyke. Deze keer kiest hij meteen voor een inspirerende samenwerking tussen verschillende generaties met creatieve duizendpoten Goele De Raedt en Kobe Van Herwegen

Jan blikt enthousiast vooruit op deze nieuwe creatie: “OPEN & BLOOT brengt – in een vernieuwend broekzakformaat – de wereld van glamour &  glitter tot leven. Een eigenzinnige theatervoorstelling als ode aan de gulle lach. Sprankelend als champagne, onbegrensd plezier. “
OPEN & BLOOT is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater vanaf 29 mei 2025. 
Tickets zijn vanaf woensdag 29 mei 2025 ter beschikking op www.fakkeltheater.be

KORTE INHOUD – OPEN & BLOOT
Twee generaties geven zich volledig open en bloot in een wereld van contrasten : vroeger en nu, vandaag en morgen. Elke aanleiding is goed genoeg om met spitse sketches, vrolijke liedjes en onverwachte wendingen een flitsende comedy-show op U los te laten. JAN VAN DYKE, GOELE DE RAEDT, KOBE VAN HERWEGEN samen op één podium. Hun persoonlijkheden en hun alter-ego’s in hilarische sketches zorgen voor vuurwerk.
(H)eerlijk OPEN & BLOOT.
Cast: Jan Van Dyke, Goele De Raedt & Kobe Van Herwegen.

Regie: Jan Van Dyke

Productie: Jan Van Dyke Producties

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.