Internationaal dansfenomeen Baba Yega neemt nieuwe clip op in Rotterdam

Internationaal dansfenomeen Baba Yega neemt nieuwe clip op in Rotterdam

Na het winnen van de talentenjacht  ‘Belgium’s Got Talent’ en hun deelname aan ‘Das Supertalent’, ‘Britain’s Got Talent’ en ‘World’s Got Talent, is het mysterieuze dansfenomeen Baba Yega nu voor het eerst te zien in Nederland. De groep heeft voor hun nieuwe nummer ‘Baba United’ een bijzondere videoclip gedraaid in Rotterdam. In de clip bezoekt Baba Yega onder meer de Erasmusbrug, de Markthal, Rotterdam Centraal en de Kubuswoningen. 

Het nummer is te beluisteren op Spotify, Apple Music en Deezer.  De videoclip wordt morgen gelanceerd op het Baba Yega YouTube kanaal!

Baba Yega goes TikTok

Ondertussen is Baba Yega erg populair bij de fans die massaal op TikTok zitten. Op 20 december 2019 werd het eerste filmpje gepost en intussen heeft Baba Yega al 35.000 volgers, onder meer ook in Vietnam en Cambodja! Eén van de eerste video’s kreeg al meer dan 500.000 views. Baba Yega voelt zich als een vis in het water op dit medium dat belichaamt waar Baba Yega voor staat: muziek & strakke dansmoves! Baba Yega heeft al meer dan 2 miljoen views op TikTok.

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.