Influencer en ondernemer Mo Bicep kondigt theatertour aan

Influencer en ondernemer Mo Bicep kondigt theatertour aan

Mo Flow Show vanaf september 2024 in de theaters

Na het veroveren van de fitnesswereld en het inspireren van miljoenen mensen over de hele wereld, maakt Mo Bicep zich op voor een gloednieuw hoofdstuk in zijn carrière. De influencer en ondernemer kondigt met trots zijn allereerste live theatertour aan, de MO Flow Show. Vanaf 30 september 2024 is de MO Flow Show door heel Nederland te zien. 

‘Ik ben natuurlijk al lang bezig met het inspireren van mensen maar ik wilde dit graag naar een nog hoger level brengen. Het is echt bizar dat ik nu met mijn eigen tour in de theaters in Nederland te zien ben. Ik wil graag in gesprek met het publiek en dat is het fijne aan de theaters, dat is intiem waardoor ik het publiek ook echt live vragen kan stellen. Ik heb echt heel veel zin in dit nieuwe project, het wordt echt fantastisch!’ Aldus Mo Bicep. 

MO Flow Show

Welkom bij de MO Flow Show, waar influencer, ondernemer en inspirator Mo Bicep, op interactieve wijze zijn inzichten deelt over het maximaliseren van het leven. Met zijn indrukwekkende werkethiek en een bereik van 1miljoen volgers, leidt Mo een internationaal bedrijf met miljoenenomzet. Zijn ultieme droom en doel? Miljoenen mensen inspireren. Zijn volgende stap om deze droom te verwezenlijken? Een eigen theatershow!

Samen met presentator, illusionist en ondernemer Niels Houtepen gaat Mo in gesprek over hoogte- en dieptepunten, dromen en ambities. Hij deelt zijn 10 belangrijkste tips om het maximale uit het leven te halen. Deze interactieve show geeft de zaal de kans om vragen te stellen en zo het gesprek mede te sturen. Elke show ontvangt Mo een speciale mysterie guest: een influencer, topsporter, artiest of ondernemer.

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar https://mo-live.nl/

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.