In de Schaduw van Toon Hermans, na groot succes in Vlaanderen, nu te zien in Nederland!

In de Schaduw van Toon Hermans, na groot succes in Vlaanderen, nu te zien in Nederland!

Na tachtig succesvolle voorstellingen in Vlaanderen en een fel bejubelde avond in Koninklijk Theater Carré, gaat In de Schaduw van Toon Hermans op tournee door Nederland. In Vlaanderen werd de voorstelling bedolven onder lovende kritieken van pers en publiek. “Ik zat op een avond in Antwerpen ademloos te luisteren,” aldus Paul van Vliet. Op 21 oktober start de tournee in Utrecht en is daarna te zien in o.a. Rotterdam, Breda, Leeuwarden, Zwolle en Eindhoven.

In deze warmhartige Vlaamse hommage aan Toon Hermans vertelt Herman Van Hove over zijn wonderlijke belevenissen in de coulissen en aan de keukentafel als laatste manager en vriend van Toon Hermans. Volgens Sander Janssens (Theaterkrant) “Een geslaagde ode, die niet probeert Toon Hermans te imiteren, maar die zijn leven en werk viert.” Van der Hove vertelt hoe het was om samen te werken met Toon, perfectionist en hypochonder.

Zangeres Lissa Meyvis blaast de liedjes van Hermans nieuw, jong leven in. Lisa is een jonge klassiek geschoolde zangeres die alles aankan: van Mozart over The Carpenters tot Toon Hermans. Samen zorgen ze voor een bijzondere wisselwerking tussen liedjes en anekdotes. In de Schaduw van Toon Hermans is een voorstelling om lief te hebben.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.