In Amsterdam op de wallen, in het Paleis van de weemoed treffen we Marga en niet zomaar Marga, nee mannentips van Marga !

In Amsterdam op de wallen, in het Paleis van de weemoed treffen we Marga en niet zomaar Marga, nee mannentips van Marga !

Tekst en foto: Stephan


Markus

Een intieme setting met Felix Oftewel Billy Maluw op de piano neemt Marga ons mee in een reis door haar ervaring met mannen, verdeeld in Types en met diverse tips.

Het publiek geniet zichtbaar van haar verhaal en van haar liedjes, die herkenbaar zijn voor man en vrouw. Eigenlijk heeft Marga maar 1 liefde en dat is chocola ! Daar kan ze geen genoeg van krijgen en deze laat haar dan ook niet in de steek.

Marscha Mac Gillavry kennen we oa: uit hans en Grietje en nu mag ze haar eerste solovoorstelling spelen! En het publiek hangt aan haar lippen. Een super goede klik met Billy en hij mag af en toe ook zijn vocale talent laten horen.

In een lekker Amsterdams accent houdt Marga het publiek in haar greep en ben je na de voorstelling weer bij voor wat betreft mannentips, zowel als man als vrouw. Want al lijkt het of ze zich alleen richt op de vrouwen in de zaal, elk moment is ook herkenbaar voor de man.

Een ovationeel applaus is dan ook niet meer dan terecht !

Na de pauze is er een optreden van 2 mysterie quests, Charlotte Versteeg en Tessa Jongeleen worden groots aangekondigd, maar het lijkt of ze van niets weten, na Spontaan overleg ontstaat er een optreden van super leuke liedjes en sketches, waarvan de zaal zichtbaar geniet !

Een erg leuke avond in Amsterdam en het bleef nog lang onrustig, tussen de rode gloed van de dames van plezier !

De solo voorstelling van Marscha heeft zijn laatste voorstelling inmiddels gespeeld, maar mocht er in de toekomst weer een solo zijn, nou ga dan zeker kijken !

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.