Imponerende solo-opera Lullaby dit weekend nog te zien in Amsterdam!

Imponerende solo-opera Lullaby dit weekend nog te zien in Amsterdam!

LULLABY
Imponerend, muzikaal monodrama van Laura Bohn en Sjaron Minailo dit weekend nog te zien in Door Open Space, Amsterdam.


Op maandag 22 mei ging de voorstelling Lullaby in première tijdens O. in Theater Rotterdam. Het thrillerachtige monodrama volgt een moeder op zoek naar het juiste slaapliedje voor haar baby in een stad vol onrust en protesten. Kan ze haar kindje geruststellen terwijl om hen heen het gevecht voor zijn toekomst woedt?
Neil van der Linden van de Theaterkrant gaf de voorstelling het label “Keuze van de recensent” en schreef: De lang doorlopende lyrische zanglijnen worden virtuoos gezongen door Laura Bohn, die de radeloosheid van het personage en tegelijkertijd haar behoefte om tegenover haar kind kalmte uit te stralen ontroerend vorm geeft. […] Juist in de schijnbare kleinschaligheid in combinatie met de manier waarop muziek en enkele simpele ingrepen in het decor het verhaal uitvergroten imponeert Lullaby.
Lees hier de volledige recensie. 

Over de cast
Lullaby wordt vertolkt door de veelgeprezen sopraan Laura Bohn (NL/US). De tekst, geschreven door de beroemde Chileense toneel- en filmschrijver Guillermo Calderón, roept een intrigerende worsteling op tussen haar binnen- en buitenwereld. Rising star Kamala Sankaram (VS) zorgt met haar partituur voor een caleidoscopisch geluidslandschap: een meditatief slaaplied dat verweven wordt met protestzangen en jazzy ritmes. Regisseur Sjaron Minailo (IL/NL) zorgt, met zijn kenmerkende visuele en atmosferische stijl, voor een gevoelige, thrillerachtige totaalbeleving.

Nog te zien in Amsterdam
Lullaby is deze vrijdag en zaterdag om 20:30 te zien in Door Open Space, Amsterdam
Voor meer informatie en tickets kijk op www.dooropenspace.com

De Nederlandse tournee van Lullaby volgt in het voorjaar van 2024.
Credits
Componist: Kamala Sankaram Librettist: Guillermo Calderón Regie, vormgeving: Sjaron Minailo Zang: Laura Bohn Altviool: Gijs Kramers Piano: Charlie Bo Meijering Geluid: Petra Rendewijk Licht: Samon Presland Kostuums: Raphael Jacobs Productieleiding: Lis Borrel Fotografie: Efraim Schulz-Wackerbarth Een productie van: Studio Minailo Met dank aan: O. Mede mogelijk gemaakt door: Amsterdams Fonds voor de Kunsten, Amarte Fonds, Fonds Podiumkunsten, Elise Mathilde Fonds, Prins Bernhard Cultuur Fonds, Norma Fonds

Beeld: ©Tessa de Geus

Meer informatie op: www.lullabyopera.com
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.