HUUB STAPEL EN CYRIEL GUDS IN THEATERVERSIE INTOUCHABLES

HUUB STAPEL EN CYRIEL GUDS IN THEATERVERSIE INTOUCHABLES

Intouchables komt naar het theater! Huub Stapel en Cyriel Guds spelen de hoofdrollen in de internationale theaterprimeur van de gelijknamige Franse succesfilm. De regie is in handen van Peter de Baan; Dick van den Heuvel schrijft het script, in samenwerking met Peter de Baan. De voorstelling gaat op 23 februari 2016 in première in Stadsschouwburg Utrecht en is tot en met 23 juni in het hele land te zien.

Intouchables vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen twee mannen. Huub Stapel speelt de rol van Philippe, de miljonair in een rolstoel. Naast Huub Stapel zien we de veelbelovende jonge acteur Cyriel Guds in de rol van Driss. Vanaf het moment dat Philippe deze ex-gedetineerde Driss, afkomstig uit een arme buitenwijk, als persoonlijk verzorger aanneemt, wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. Philippe wordt uitgedaagd door het lef en de keiharde overlevingsdrift van Driss en die betreedt op zijn beurt een wereld, die werkelijk in niets op de zijne lijkt. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

Huub Stapel was te zien in vele theater-, film- en televisierollen en toert momenteel met de voorstelling MV2. Cyriel Guds is derdejaars student aan de Toneelacademie Maastricht en was tijdens zijn opleiding al te zien in Phaedra van de Utrechtse Spelen. De overige drie acteurs worden nog gecast.

De film Intouchables van Olivier Nakache en Éric Toledano veroverde in 2011 de harten van talloze bioscoopbezoekers. Alleen al in Nederland zagen meer dan 1,2 miljoen mensen de film. Met wereldwijd meer dan 50 miljoen bezoekers is deze tragi-komedie de best bekeken Franse film ooit.

Ga voor alle speeldata en kaartverkoop naar www.intouchables.nu

~828ea895-2546-4562-87dd-e6691fcc1073

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.