Humor makes business better

Humor makes business better

Amsterdam, 5 november 2021 – De onderlinge band tussen collega’s heeft door de Covid-pandemie een deuk opgelopen, wat ook zijn impact heeft op veel bedrijven. Daarom is dit hét moment om teams weer bij elkaar te brengen en weer met plezier aan het werk te gaan. Boom Chicago for Business ondersteunt hierbij.

De ideale oplossing
Boom Chicago is onder andere bekend vanwege hun improvisatietheater. Al ruim 20 jaar zetten ze hun expertise op het gebied van humor en de vele voordelen daarvan ook in voor het bedrijfsleven. Door middel van het hosten en organiseren van complete events, maar ook workshops, coaching sessies en presentatietrainingen op hoog niveau. Boom Chicago for Business helpt bedrijven en werknemers hun samenwerking te versterken en problemen op te lossen met een vleugje humor; essentieel in deze tijd. 
Intern én extern. Daardoor wordt het meeste uit ieder team gehaald. Niet alleen goed voor de omzet, maar ook voor het aantrekken en behouden van goed personeel dat er volledig voor gaat; een uitdaging in de huidige arbeidsmarkt.

Klanten
Dit alles is face-to-face in Nederland beschikbaar, maar ook internationaal en online. Mensen en bedrijven die al gebruik maakten van Boom Chicago for Business komen uit allerlei hoeken, van tech tot consumentengoederen. Zo coachte Boom minister-president Mark Rutte voor Het Correspondenten Diner, werkten ze met de CEO van Ahold toen zij fuseerden met Delhaize, coachen ze start-ups in het Blue Tulip programma en helpen ze het leadership team van SwapFiets. Ook onder andere Vodafone, ABN Amro, KLM, Heineken, Just Eat en Tony’s Chocolony merkten al hoeveel voordelen het integreren van humor hun organisatie bracht.

Werkwijze
Boom maakt programma’s en producties op maat, die een onvergetelijke impact achterlaten bij werknemers op alle niveaus en een blijvende verbeterde cultuur van samenwerken, inspiratie en innovatie teweegbrengen. Er is van alles mogelijk, maar ter inspiratie:

  • Transformatie/innovatie: door improvisatie-oefeningen ervaren deelnemers een nieuwe manier van werken en leren ze het onverwachte omarmen.
  • Leiderschap- en talentontwikkeling: van executive coaching tot presentatieskills.
  • Evenementen: als dagvoorzitter of met speciaal geschreven sketches en speeches.
  • Content creation: het bedenken van campagnes en zelfs escape rooms.

Meer informatie: Boom Chicago for Business 

Over Boom Chicago: Life is better when you laugh! In 1993 zorgde Boom Chicago ervoor dat ‘improvisation comedy’ bekend werd in Nederland. Amerikanen Andrew Moskos en Pep Rosenfeld reisden door Amsterdam en waren meteen zo fan van de stad, dat ze besloten te emigreren. Hun plan voor een comedy show in Chicago-stijl kreeg de nodige tegenwerking van de gemeente (“Jullie idee gaat nooit werken”), maar ze hielden vast aan hun idee. Met succes, want tegenwoordig is Boom Chicago een vaste waarde in de entertainmentwereld. Comedy legendes als Seth Meyers (Late Night with Seth Meyers), Jordan Peele (Get out), Kay Cannon (Pitch Perfect), Jason Sudeikis (Ted Lasso) en vele anderen begonnen hun carrière bij Boom Chicago. CEO Saskia Maas heeft het tot een invloedrijk, innovatief bedrijf gemaakt, dat inmiddels veel meer doet dan improvisatie comedy. Vanaf de Amsterdamse Rozengracht organiseert The Boom Chicago Academy workshops en cursussen (ook in het Nederlands). Boom Chicago for Business creëert originele events voor het bedrijfsleven, met expertise op het gebied van hosting, content creation en coaching. Want: humor makes business better! Zie ook boomchicago.nl. 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.