HONDERDEN PREMIÈREGASTEN DALEN AF NAAR DE DIEPZEE

HONDERDEN PREMIÈREGASTEN DALEN AF NAAR DE DIEPZEE

Donderdagavond 14 juli 2016 is in het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo de musical Deep Ocean Monsters in première gegaan. Honderden VIP-gasten, onder wie diverse bekende Nederlanders, hebben genoten van het kleurrijke evenement en de reacties na afloop waren zeer lovend.

Samen met Burgers’ Zoo heeft van Hoorne Entertainment deze musical ontwikkeld waarin het leven in de diepzee op kleurrijke en educatieve wijze centraal staat. ‘Voor ons is dit een heel gaaf project, een totaal andere vorm van het maken van een parkshow dan dat we gewend zijn. Gezien de reacties zijn we erin geslaagd entertainment neer te zetten met een boodschap! Daarnaast is het geweldig samen te werken met het familiebedrijf Burgers Zoo, één van de mooiste dierenparken van Europa’ aldus Directeur van Van Hoorne Entertainment, Michael van Hoorne.

Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert elke vakantieperiode een avontuurlijk en verrassend evenement dat aansluit bij de leefwerelden in het dierenpark. Van 16 juli tot en met 28 augustus 2016 staat de Ocean centraal met de Deep Ocean Monsters. De musical is geschikt voor jong en oud en biedt naast humor, zang en dans ook veel informatie over de soms monsterlijke diepzeebewoners. Deep Ocean Monsters is een vernieuwend edutainment project dat met spectaculaire visuele effecten de beleving van dieren en natuur in Burgers’ Zoo versterkt.


De musical duurt een half uur en is gratis bij de Entreeprijs van Burgers’ Zoo inbegrepen. Meer informatie: www.vanhoorne.com/burgerszoo

FOTO: Theo Kruse

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.